Διονυσία Κουκίου: «Ποιος γάμος; Δεν παντρεύομαι»

Διονυσία Κουκίου

«Ο Μάρκος Βιλανάκης μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι πέρυσι τα Χριστούγεννα. Αυτό που θέλω να σου αποκαλύψω είναι ότι δεν του έχω απαντήσει ακόμα σε πρόταση γάμου», λέει η Διονυσία Κουκίου.

Πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο της Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσίας Κουκίου με το «βασιλιά των τσιγγάνων» Μάρκο Βιλανάκη, στην εδημερίδα ON Time. Σήμερα η ξανθιά καλλονή για πρώτη φορά εξομολγείται πράγματα για τη σχέση τους, στη Σάσα Σταμάτη, τι θαυμάζει σε εκείνον, αλλά και αν σκέφτονται το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Η Διονυσία Κουκίου μιλάει για ένα δαχτυλίδι που της έδωσε πριν από περίπου ένα χρόνο. «Ο Μάρκος μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι πέρυσι τα Χριστούγεννα. Αυτό που θέλω να σου αποκαλύψω είναι ότι δεν του έχω απαντήσει ακόμα σε πρόταση γάμου» είπε και εξηγεί πότε θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας ο γάμος. Θα παντρευτώ μόνο αυτόν που θα είναι πατέρας του παιδιού μου».

Τέλος, η Διονυσία Κουκίου εξηγεί τι είναι αυτό που θαυμάζει στο σύντροφό της και την κάνει να του έχει μεγάλη αδυναμία: «Θαυμάζω στον Μάρκο ότι έχει συναισθηματική νοημοσύνη. Έχει καρδιά και συμπεριφορά μικρού παιδιού. Εκεί που πρέπει είναι παρών με πράξεις».

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται στη Λάρισα όπου είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του Μάρκου. Μάλιστα δεν είναι μόνοι τους αφού μαζί τους είναι και το νέο κατοικίδιό τους, ένα σκυλάκι που απέκτησαν πριν από λίγες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο συγκατοικεί στη Γλυφάδα. Αγαπημένες συνήθειές τους τώρα με την καραντίνα είναι οι περίπατοι στη θάλασσα και να παρακολουθούν αγαπημένες ταινίες στο σπίτι.