Δημοσιογράφος του Alpha δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής του δικαιώματος ανθρώπων του ίδιου φύλου να υιοθετούν παιδιά

Θάνος Δημάδης

«Επιζητώ την καταπίεση σε πολλές περιπτώσεις και είμαι άνθρωπος που αυτοκαταπιέζομαι, γιατί ακριβώς δεν ένιωσα στην παιδική μου ηλικία την καταπίεση που νιώθουν πολλά παιδιά».

[dfp_ads id=236982]

Ο Θάνος Δημάδης, σε ένα πρόσφατο ταξίδι του στην Ελλάδα, φωτογραφήθηκε με τη μητέρα του και μίλησε στο περιοδικό People και την Βένια Καραγιάννη για το ρόλο της στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του.

Τις μεγαλύτερές σου επαναστάσεις τις έχεις κάνει στη δουλειά ή στην προσωπική σου ζωή;

Τις επαναστάσεις τις έχουν ανάγκη οι άνθρωποι που νιώθουν καταπιεσμένοι. Δεν είχα ποτέ ανάγκη για επανάσταση, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Επιζητώ την καταπίεση σε πολλές περιπτώσεις και είμαι άνθρωπος που αυτοκαταπιέζομαι, γιατί ακριβώς δεν ένιωσα στην παιδική μου ηλικία την καταπίεση που νιώθουν πολλά παιδιά. Θυμάμαι τη μητέρα μου να είναι εκείνη που πρώτη με παρότρυνε να μην πάω στο σχολείο, προκειμένου να γλιτώσω ένα τεστ ή ένα διαγώνισμα στην τάξη και να μην κουραστώ!

Θάνος Δημάδης

Ήσουν κατά κάποιον τρόπο ο προστάτης της μητέρας σου; Νιώθεις πιο δεμένος μαζί της;

Αν και ένθερμος υποστηρικτής του δικαιώματος των ανθρώπων –ακόμα και του ίδιου φύλου– να υιοθετούν και να μεγαλώνουν παιδιά, πιστεύω ότι ο μητρικός ρόλος είναι και παραμένει πάντα και υπό οποιεσδήποτε περιστάσεις δυσαναπλήρωτος και αναντικατάστατος. Νομίζω ότι κανένα παιδί δεν μπορεί να κόψει τον ομφάλιο λώρο με τη μητέρα του.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.