Δημόσια συγγνώμη στη Σάσα Σταμάτη για τις δήθεν αποκαλύψεις περί χωρισμού Λιάγκα – Σκορδά!

Σάσα Σταμάτη

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Σε κυπριακή εκπομπή εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες ο Νικόλας Ιωαννίδης, ο οποίος είπε πως η Σάσα Σταμάτη του είχε αποκαλύψει πριν από ένα μήνα ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πάνε για διαζύγιο. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν ισχύει και μάλιστα ο ίδιος το παραδέχτηκε δημόσια μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

[dfp_ads id=236982]

Το zappIT επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Σάσας Σταμάτη, τον Αλέξανδρο Φάρο, ο οποίος δήλωσε πως μίλησε με τον Νικόλα Ιωαννίδη και του ζήτησε να διαψεύσει δημόσια την αναληθή τοποθέτηση που έκανε για τον χωρισμό Λιάγκα – Σκορδά.

«Επειδή στην ζωή μου έμαθα να έρχομαι αντιμέτωπος με τα λάθη μου και να ζητάω συγνώμη αυτό θα κάνω και σήμερα! «Σε σχέση με την από 07/11/2016 δημόσια τηλεοπτική δήλωση μου ότι η κα Σάσα Σταμάτη δήθεν μου είχε αποκαλύψει προ μηνός πως “οι Γ.Λιάγκας και Φ.Σκορδά πάνε για διαζύγιο», επιθυμώ να ανακαλέσω αυτήν ως απολύτως ανακριβή. Δεν γνωρίζω προσωπικώς την κα Σάσα Σταμάτη και ουδεμία σχετική επικοινωνία διημείφθη μεταξύ μας για το θέμα αυτό, ούτε μου αποκάλυψε κάποια σχετική πληροφορία, εξ’ου και της ζητάω, απολογούμενος, δημοσίως συγγνώμη για οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία της προκάλεσα.», έγραψε ο Νικόλας Ιωαννίδης στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ζητώντας συγγνώμη και ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε μίλησε με την γνωστή δημοσιογράφο.