Δήμος Βερύκιος: Το δημόσιο ευχαριστώ στη Μαρέβα Μητσοτάκη

Δήμος Βερύκιος

Ο Δήμος Βερύκιος στέλνει μήνυμα στην Μαρέβα Μητσοτάκη...

Με αφορμή τον τόπο της καρδιάς του, την Ελευσίνα θέλησε ο Δήμος Βερύκιος να εκφραστεί δημόσια στα social media και να προχωρήσει σε ένα δημόσιο ευχαριστώ προς την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη. Ειδικότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε στην ανάρτηση της κα. Μητσοτάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την Ελευσίνα που ανακηρύχθηκε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023.

Ο Δήμος Βερύκιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ως τέκνο τούτης της Ιερής Πόλης, μυημένος στα σύγχρονα… μυστήρια, δεν διστάζω – δημοσίως πια – να σ’ ευχαριστώ προσωπικά για την ουσιαστική βοήθηεια που αθόρυβα παρέχεις στην Ελευσίνα μας. «Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε»: Εάν δεν ήσουν εσύ, δύσκολα, πολύ δύσκολα, θα φτάναμε στην υπέρλαμπρη τελετή έναρξης Ελευσίς 2023″.

«Σ’ ευχαριστούμε Μαρέβα Μητσοτάκη» καταλήγει ο δημοσιογράφος στο σχόλιο που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επί της ουσίας, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε την αθόρυβη και σημαντική συμβολή της κ. Μητσοτάκη στην φαντασμαγορική τελετή.