Δήμος Βερύκιος: «Με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου ουδέποτε είχα κόντρα»

Δήμος Βερύκιος

"Δεν είχα ποτέ διάθεση ειρωνείας απέναντι της" ξεκαθαρίζει ο Δήμος Βερύκιος.

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό 7 Μέρες Tv. Μάλιστα, ο δημοφιλής δημοσιογράφος θέλησε να βάλει μια καθαρή τελεία στην εντόνως φημολογούμενη «κόντρα» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Είστε ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να εκφράζει ευθαρσώς τη γνώμη του, χωρίς να υπολογίζει ενδεχομένως τις συνέπειες. Υπάρχουν κάποια άτομα που πιστεύετε ότι αδικήσατε κατά τα δέκα αυτά χρόνια της πρωινής εκπομπής;

Πάντα η κριτική έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Είμαι από τη φύση μου αναθεωρητής και το διατυπώνω δημόσια πολλές φορές.

Θεωρείτε ότι αδικήσατε, πχ. τη Βίκυ Χατζηβασιλείου την οποία αρκετές φορές κρίνατε μέσα στα χρόνια;

Με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, εγώ προσωπικά, ουδέποτε είχα κόντρα, ούτε στο παρασκήνιο ούτε στο προσκήνιο. Τώρα, αν στο πλατό εξέφραζα την άποψη μου, η κριτική μου γινόταν πάντα με μια γλύκα και θετικό πρόσημο. Δεν είχα ποτέ διάθεση ειρωνείας απέναντι στη Βίκυ.

Πιστεύετε ότι λείπει από την τηλεόραση η Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Κάθε άνθρωπος λείπει από την τηλεόραση. Δεν έχω άποψη για το «Πακέτο». Δεν είχα άποψη ούτε όταν είχα ένα μέρος της διοικητικής ευθύνης. Εγώ ένα πράγμα ξέρω, ότι τη Βίκυ την αγαπούσε ο Alpha, η ιδιοκτησία, η διοίκηση. Δεν μπορώ να ξεχάσω την αγάπη τυ Δημήτρη Κοντομηνά στη Βίκυ, όπως και του Βασίλη Παπαδρόσου.