Δήμος Αναστασιάδης: «Ήταν τόση η τσιρίδα που ακουγόταν περισσότερο εκείνη παρά εγώ»

Δήμος Αναστασιάδης

Ο Δήμος Αναστασιάδης μιλά για την Τζένη Θεωνά και το παιδί τους, αλλά και για τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί στη δουλειά.

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τη Φανή Πλατσατούρα για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τον γιο τους. Ο Δήμος Αναστασιάδης αναφέρθηκε, όμως, και σε περιστατικά που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια συναυλιών του.

«Η σχέση μας έχει αντέξει στον χρόνο, είμαστε ήδη στα επτά χρόνια μαζί. Με συγκινούν οι σχέσεις με διάρκεια γιατί έχουν να πουν μια πολύ όμορφη ιστορία. Και, επίσης, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει μια τέτοια σχέση και να συνεχίσεις να αγαπάς τον άνθρωπό σου, να τον σέβεσαι και να τον εκτιμάς. Γενικά, οι σχέσεις είναι δύσκολες, ένας καθημερινός αγώνας αντοχής και προσπάθειας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Σχέση υπάρχει όσο υπάρχει έρωτας;
Για μένα ο έρωτας δεν είναι κάτι που τελειώνει. Μπορεί να ξεκινήσει ξανά… Μπορεί να ερωτεύεσαι το ίδιο πρόσωπο ξανά και ξανά. Γιατί από μόνος του ο έρωτας δεν είναι κάτι μονότονο και βαρετό. Έχει μέσα του τον θαυμασμό για τον άλλο άνθρωπο, την προσπάθεια, την εξέλιξη και τη διαδρομή. Πόσες φορές έχεις πάει σε ένα μέρος αλλά κάθε φορά είναι σαν την πρώτη γιατί εσύ ο ίδιος το βλέπεις από μια άλλη οπτική; Έτσι συμβαίνει και με τον έρωτα.

Άρα πόσες φορές θα έλεγες πως έχεις ερωτευτεί την Τζένη μέσα σε αυτά τα χρόνια που είστε μαζί;
Νομίζω άπειρες φορές. Η Τζένη είναι μια γυναίκα με πολλές διαφορετικές πλευρές και είναι πολύ ευχάριστο να ανακαλύπτεις κάθε φορά και μια άλλη –το ίδιο όμορφη– πλευρά της.

Πόσο χρόνων είναι σήμερα ο γιος σου;
Τριών χρόνων και τεσσάρων μηνών. Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι μαζί του, να του αφιερώνω χρόνο και να χτίζουμε μια ωραία σχέση μπαμπά – γιου που θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο μέλλον. Αλλά και με την Τζένη ως γονείς νιώθουμε ότι μέχρι στιγμής τα πράγματα μας έχουν έρθει ωραία και βολικά γιατί ο Αρίωνας είναι ένα πολύ καλό παιδάκι.

Και η Τζένη ως μητέρα είναι ακριβώς όπως την είχες φανταστεί;
Θα σ’ το απαντήσω πολύ γρήγορα αυτό. Θεωρώ ότι η Τζένη είναι η μητέρα που θα ήθελε κάθε παιδί να έχει. Για μένα είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου.

Πώς έχει αλλάξει η σχέση σας μετά τον ερχομό του μωρού;
Και μόνο το κεφάλαιο «παιδί» αλλάζει τελείως τη σχέση. Ακόμη και στα πράγματα που έχεις να κουβεντιάσεις πια με τον άλλο. Το να δημιουργήσεις μια ζωή είναι κάτι τόσο συγκλονιστικό, που από μόνο του αυτό κάνει τη σχέση με τη σύντροφό σου τελείως διαφορετική. Από την άλλη, όπως σου ανέφερα και πριν, η Τζένη είναι μια γυναίκα που έχω πολλούς λόγους να θαυμάζω, να εκτιμώ και να σέβομαι απεριόριστα. Την αγαπώ τόσο πολύ που θεωρώ ότι είναι σε όλα της μοναδική.

Τώρα που είσαι δεσμευμένος, το φλερτ από θαυμάστριες είναι ενδεχομένως πιο έντονο;
Παραμένει έντονο, ναι! (Γελάει.) Αλλά, εντάξει, το να θαυμάζουμε κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι σαρκικό ή ότι θέλουμε τον άλλο κτήμα μας. Θαυμάζουμε γενικότερα αυτό που ο άλλος εκπέμπει. Θέλω να πω, δηλαδή, πως το φλερτ δεν πάει μαζί με τη σκέψη «θα μπορούσε να είναι μαζί μου;». Καμιά φορά απλά υπάρχει στην ατμόσφαιρα χωρίς δεύτερες σκέψεις και σκοπούς.

Σου έχει τύχει σε συναυλία σου κάτι επεισοδιακό;
Πέρα από τα καιρικά φαινόμενα –για παράδειγμα, να αρχίζει το live και εκείνη ακριβώς τη στιγμή να πιάνει μπουρίνι–, έχει τύχει να είναι μια κοπέλα από κάτω η οποία μου εξέφραζε τον θαυμασμό της και τη χαρά της που με συναντούσε με τόσα ουρλιαχτά που αποσυντονίστηκα. Ήταν τόση η τσιρίδα που ακουγόταν περισσότερο εκείνη παρά εγώ από το μικρόφωνο. (Γελάει.) Βέβαια, το συγκεκριμένο περιστατικό το καταγράφω στα θετικά γιατί μου αρέσουν αυτές οι καταστάσεις. Γενικά, στα live υπάρχει μια αλήθεια και μια αμεσότητα που δεν μπορείς να δεις πίσω από μια κάμερα ή ένα στούντιο ηχογράφησης.