Δημήτρης Τσίκλης: Όταν τον έκοψαν πριν τρία χρόνια στο κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Δείτε όλα όσα αποκαλύπτει ο Δημήτρης Τσίκλης που μπαίνει φέτος στις Άγριες Μέλισσες.

Συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και τη Μαρία Ανδρέου παραχώρησε ο Δημήτρης Τσίκλης. Ο ηθοποιός, που φέτος μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες και θα υποδυθεί τον Λευτέρη Μεγαρίτη, γιο του χουντικού Ακύλα, αποκάλυψε πως πριν τρία χρόνια είχε περάσει από κάστινγκ, αλλά τον είχαν “κόψει” τότε λόγω της ηλικίας του.

Πώς έγινε η επαφή σου με τις Άγριες Μέλισσες για τον τρίτο κύκλο της σειράς;

Πριν από τρία χρόνια περίπου, με κάλεσαν για μια νέα τότε σειρά που θα ξεκινούσε γυρίσματα. Ήταν ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μιράντα Ρωσταντή, casting director της παραγωγής, κι επρόκειτο για τις Άγριες Μέλισσες. Συναντηθήκαμε σε ένα κλίμα γεμάτο χαρά και ευγένεια, όμως ο Λευτέρης μού είπε χαρακτηριστικά «είσαι καλός, αλλά νομίζω πως είσαι μικρός». Τους ευχαρίστησα θερμά και έφυγα. Τρία χρόνια μετά, με ξανακαλεί η Μιράντα, πάλι για τις Άγριες Μέλισσες. Προφανώς τώρα ήταν πολύ πιο σωστή η στιγμή. Ερμηνευτικά, μπορούσα πλέον να ανταποκριθώ στο ηλικιακό εύρος της σειράς. Ο ρόλος μου είναι ο Λευτέρης Μεγαρίτης και σύντομα θα τον γνωρίσετε.

Παρακολουθούσες τις Άγριες Μέλισσες;

Αυτό που μου άρεσε στις Άγριες Μέλισσες ως τηλεθεατή και εξακολουθεί να μου αρέσει και ως συντελεστή πλέον της σειράς είναι η φροντίδα. Είναι μια δουλειά προσεγμένη, που απαρτίζεται από ένα εξαιρετικό καστ. Την είχα παρακολουθήσει κυρίως αποσπασματικά μέχρι στιγμής, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας μου. Μέσα στο καλοκαίρι, προσπάθησα να δω όσα περισσότερα επεισόδια μπορούσα. Όχι ότι είχε σημασία για την ένταξη του χαρακτήρα μου… Είναι μια νέα προσθήκη που δεν σχετίζεται με το παρελθόν και τους ήρωες της μέχρι τώρα ιστορίας.