Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Τσίκλης: «Εκεί κατάλαβα πόσο άγγιξε τον κόσμο αυτή η σκηνή»

Δημήτρης Τσικλής

"Πολλοί άνθρωποι με πλησιάζουν και μου λένε δικές τους ιστορίες ή πράγματα που μετακινήθηκαν μέσα τους από αυτό που πέρασε ο Λευτέρης, κάτι βαθιά συγκινητικό" δήλωσε ο Δημήτρης Τσίκλης.

Ο Δημήτρης Τσίκλης παραχώρησε συνέντευξη στο Hello και στη Σόνια Μαγγίνα και μίλησε μεταξύ άλλων για μία από τις πιο συνταρακτικές σκηνές του στις Άγριες Μέλισσες, που συγκέντρωσε θετικά σχόλια.

Σχετικά με τη σκηνή της αυτοκτονίας που ανέφερες, σου έδωσε χαρά ή ικανοποίηση το πόσο θετικά την αντιμετώπισαν οι χρήστες των social media;

Πολύ μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη χαρά μού έδωσε το πώς την αντιμετώπισε ο κόσμος έξω. Είχα γυρίσει τη σκηνή αρκετό καιρό πριν προβληθεί, οπότε δεν την κουβαλούσα τόσο πολύ μέσα μου, δεν ήταν τόσο νωπή. Θυμάμαι, βγήκα να πάρω φαγητό σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και οι επιβαίνοντες μου φώναζαν θετικά σχόλια. Εκεί κατάλαβα πόσο άγγιξε τον κόσμο αυτή η σκηνή.

Πολλοί άνθρωποι με πλησιάζουν και μου λένε δικές τους ιστορίες ή πράγματα που μετακινήθηκαν μέσα τους από αυτό που πέρασε ο Λευτέρης, κάτι βαθιά συγκινητικό.