Δημήτρης Πετρόπουλος: «Άρχισε να με αγγίζει, το έβαλα αμέσως στα πόδια»

Δημήτρης Πετρόπουλος

"Από το Παρά Πέντε μόνο οι 5 πρωταγωνιστές μπόρεσαν να αγοράσουν σπίτια με τα λεφτά που έπαιρναν. Δεν μπορώ να πω πως δεν πληρώθηκα καλά", αναφέρει ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, ο τηλεοπτικός Πρωθυπουργός από τη σειρά «Στο Παρά Πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρήματα που έβγαλε από το επιτυχημένο σήριαλ του MEGA αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο ξεκίνημά του από γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου.

Εσείς δεχθήκατε σεξουαλική παρενόχληση;

Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από διάσημο μάλιστα σκηνοθέτη, όταν ήμουν πολύ νέος ηθοποιός, μαθητής ακόμα στη σχολή. Άρχισε να με αγγίζει για να δει δήθεν εάν έκανε η σωματική μου διάπλαση για τον ρόλο. Αντέδρασα όμως αστραπιαία και το έβαλα στα πόδια.

Από το Παρά Πέντε βγάλατε αρκετά χρήματα για να μπορέσετε να πάρετε κάποιο σπίτι;

Όχι, σε καμία περίπτωση. Τα λεφτά έπρεπε για την εποχή να θεωρηθούν ικανοποιητικά, όχι όμως για να γίνουν τέτοιες επενδύσεις όπως είναι η αγορά ενός σπιτιού. Αυτό μπορούσαν να το κάνουν μόνο οι πέντε πρωταγωνιστές, που πράγματι μπόρεσαν να αγοράσουν σπίτια. Δεν μπορούσαν όλοι οι συντελεστές να πάρουν αυτά τα ποσά.

Δεν μπορώ να πω λοιπόν πως δεν πληρώθηκα καλά. Περίσσεψε και κάτι για να κάνω ταξίδια, όχι όμως για να πάρω σπίτι.

Νοσταλγείτε τον ρόλο του Πρωθυπουργού;

Δε νοσταλγώ τίποτα, γιατί δεν είμαι του παρελθόντος.

Θα θέλατε να γίνει remake αυτής της σειράς;

Όχι. Ξανά πάλι τα ίδια, όχι. Δεν έχω ξαναδεί κιόλας τη σειρά. Από το 2006 δεν έχω τηλεόραση, τη βαριέμαι. Ποτέ δεν μου άρεσε. Όταν διορίστηκα ως εκπαιδευτικός στα βουνά στην Ήπειρο, δεν ξαναείδα και δεν μου έλειψε.