Δημήτρης Παπανώτας: Ο λόγος που έφυγε από τον Alpha – «Υπήρξε ένα ζήτημα με το κανάλι…»

Δημήτρης Παπανώτας

Όλα όσα είπε σε συνέντευξή του…

Στο “TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος μίλησε και για την αποχώρησή του από τον Alpha.

Γιατί αποχώρησες από τον Alpha;

Η αλήθεια είναι πως ακόμη είμαι στεναχωρημένος που αποχώρησα από το Happy Day. Είναι μια παρέα που την αγάπησα πολύ. Έχω δεθεί με συγκεκριμένους ανθρώπους. Τη Σταματίνα, τον Φραγκολιά, ακόμη περισσότερο, τη Μαίρη Παλιαλέξη, τον Βασίλη Γρηγορόπουλο. Μου λείπουν από την καθημερινότητά μου.

Υπήρξε ένα ζήτημα με τον Alpha που δημιουργήθηκε από τον σταθμό. Δεν μου ικανοποίησαν κάποια αιτήματα κι έτσι αποφάσισα να αλλάξω στέγη. Η πρόταση του ΣΚΑΙ ήταν εξαρχής ενδιαφέρουσα. Μου έδωσαν χρόνο στο ραδιόφωνό τους, το μεγαλύτερο και πλέον καταξιωμένο στην Ελλάδα, την ώρα που από την άλλη πλευρά, με έξι σταθμούς, δεν υπήρχε διαθέσιμος ραδιοφωνικός χρόνος. Είναι αστείο!

Μέτρησε και το γεγονός ότι η πρόταση ήταν για συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο γνωριζόμαστε από τα πρώτα μας βήματα στη δουλειά, γιατί μαζί ξεκινήσαμε στο New Channel. Μου δημιούργησε αίσθημα εμπιστοσύνης. Ήταν καλή η οικονομική προσφορά από τον ΣΚΑΙ και έκατσα με δέος μπροστά στο ραδιοφωνικό του μικρόφωνο.