Δημήτρης Παπανώτας: «Αισθάνθηκα πολύ άσχημα, χρωστούσα μία συγγνώμη και τη ζήτησα»

Δημήτρης Παπανώτας

Τι λέει ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ελένη Μενεγάκη και τη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ;

Συνέντευξη στο κλείσιμο της φετινής σεζόν παραχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που και φέτος συμμετείχε στην παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για συγκεκριμένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και τις δημόσιες τοποθετήσεις που κάνει κατά καιρούς.

«Η Ελένη Μενεγάκη θα έπρεπε να είναι διευθύντρια προγράμματος τηλεοπτικών σταθμών. Νομίζω ότι πίσω από τις κάμερες συμβουλεύει για πράγματα το κανάλι ή τους συναδέλφους της. Έχει βαθιά τηλεοπτική γνώση η Ελένη», σχολιάζει ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Θα μπορούσε, αν κάποιος την εμπιστευόταν, να αναλάβει όλο τον σχεδιασμό του προγράμματος ενός σταθμού και να τον φέρει στην πρώτη θέση. Έχω κάνει πολλές συζητήσεις μαζί της. Έχει τετράγωνο μυαλό», τονίζει για την παρουσιάστρια του MEGA.

Πώς βλέπετε τη μετακίνηση της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στη μεσημβρινή ζώνη;

Δεν συμφωνώ, γιατί είναι μια ζώνη στον ΣΚΑΪ που δεν μπορεί να περπατήσει. Ελπίζω όμως ότι η Φαίη θα καταφέρει κι εκεί να κάνει τη διαφορά. Για να είμαι ειλικρινής, το εύχομαι. Είναι ένα καλό παιδί, ξέρει από τηλεόραση και θα τα καταφέρει.

Πιστεύετε ότι έχετε αδικήσει πρόσωπα μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις σας;

Όταν βλέπω ότι ένας άνθρωπος κάνει κάτι ενδιαφέρον, το επισημαίνω. Το ίδιο πράττω και σε αντίθετη περίπτωση. Στην πορεία των 36 ετών μου στον χώρο χρωστούσα μία συγγνώμη και δεν αφορούσε δημόσιο πρόσωπο. Τη ζήτησα. Έκανα ένα λάθος στην καριέρα μου, αισθάνθηκα πολύ άσχημα, το είπα και έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω.