Δημήτρης Παπαδημητρίου: Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης πάσχει από τη νόσο του Ωνάση!

Δημήτρης Παπαδημητρίου

Η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί και οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να παραστεί στη συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη και της Λένας Αλκαίου στο Θέατρο Βράχων, πριν από λίγες μέρες.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου. Σε επιστολή που έγραψε ο ίδιος και διαβάστηκε στην εκδήλωση, αποκάλυψε ότι υποφέρει από το αυτοάνοσο νόσημα Myasthenia Gravis. Από τη συγκεκτιμένη ασθένεια που προκαλεί βλεφαρόπτωση, τραυλισμό και κράμπες στα δάχτυλα, έπασχε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης, αλλά και ο μικρός Δημητράκης της Καλομοίρας.

Συγκλονίζει η Καλομοίρα μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του γιου της! «Ζήλευα τα παιδιά που είναι υγιή»

«Μια χρόνια αυτοάνοση πάθηση που έχω, έκανε εδώ και 15 μέρες μεγάλη έξαρση. Αρχικά με τη βλεφαρόπτωση, είπα «θα πάω, παίζω και τυφλός». Στο τραύλισμα είπα «θα πάω, δεν χρειάζεται να πω λέξη αφού η παρουσία μου θα τα λέει όλα». Στις κράμπες, όμως, στα δάχτυλα πώς να αντιδράσω; Εν τέλει οι γιατροί με κράτησαν μέσα. Λυπάμαι πολύ για τη φυσική μου απουσία», έγραψε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στην επιστολή του, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso.

Μυασθένεια Gravis: Από τι πάσχει ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου