Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντησή του στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δείτε τι έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον ίδιο και την κόντρα του, που έχει ξεσπάσει με την Κατερίνα Καινούργιου, έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά τόσα χρόνια γράφονται τέρατα κατά καιρούς. Το να μπω εγώ στη διαδικασία να βρω τι αρνητικό γράφουν για τον Κώστα Φραγκολιά για να το κάνω retweet, χωρίς να υπάρχει λόγος, ένα Σάββατο πρωί, νομίζω ότι με έναν τρόπο είναι σαν να ενισχύουμε αυτή την ανθρωποφαγία των social media. Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το Σάββατο που ξύπνησε και ήπιε τον καφέ του… Κάνε χιούμορ με αυτά που λένε για σένα. Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις τα αρνητικά tweets που αφορούν έναν συνάδελφό σου και να τα προτάξεις…», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Δείτε εδώ όλα όσα είπε η Σταματίνα!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λοιπόν, ακούγοντας όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έγραψε στο twitter: «Φοβερό να σχολιάζεις χωρίς να γνωρίζεις τι έγινε. “Καινούργιο” είδος ρεπορτάζ… Μπράβο στην Σταματίνα».

Άραγε θα απαντήσει αύριο η Σταματίνα Τσιμτσιλή;