Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η άγνωστη παρεξήγηση με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και η απάντηση της παρουσιάστριας!

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου που σχολιάστηκε από την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στη Νάνσυ Φαφούτη και στο περιοδικό Down Town για το τι μπορεί να τον κάνει να παρεξηγηθεί και αποκάλυψε τι είχε συμβεί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Έχω αρρώστια με το Mappes Show. Αν μου βρίσεις την εκπομπή μας στο ραδιόφωνο θα παρεξηγηθώ. Κάποια στιγμή η Ντορέττα είχε πει «Πως την ακούν αυτή την εκπομπή; Είναι πολύ κάφρικη», και τα είχα πάρει. Σταμάτησα να της μιλάω και πετούσα συνέχεια σπόντες στο ραδιόφωνο. Μετά το λύσαμε.»

[dfp_ads id=236982]

Αναφερόμενοι στο σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη στην εκπομπή «ΕΔΩ» η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε σχετικά με το περιστατικό: «Ισχύει αυτό που λέει ο Δημήτρης, έχει γίνει. Θα σου πω τι δεν έχει γίνει. Δεν είχα πει εγώ ποτέ τίποτα για τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Και φυσικά αυτό που λέει ότι το είχα πει, δεν είναι ότι το είχα πει δημόσια. Του είχε έρθει ένας, που του είχε πει ένας, ότι είχε πει… Εγώ ποτέ δεν είχα πει. Όντως υπήρχε ένα διάστημα που είχαμε παρεξηγηθεί με τον Δημήτρη με αυτή την έννοια, γιατί είχε τσαντιστεί με αυτό που του είπαν ότι υποτίθεται είχα πει. Κάποια στιγμή μιλήσαμε και τα ξεκαθαρίσαμε εννοείται.»