Δημήτρης Οικονόμου σε Αντώνη Κανάκη: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Δημήτρης Οικονόμου

Σαφή απάντηση μέσω social media δίνει ο Δημήτρης Οικονόμου.

Μέσα από τα social media επέλεξε ο Δημήτρης Οικονόμου να απαντήσει στον Αντώνη Κανάκη για το σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» στην τελευταία εκπομπή της τρέχουσας εβδομάδας. Εκείνο δηλαδή όπου και αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλύτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλύτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλύτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στη σατιρική του εκπομπή το βράδυ της Πέμπτης μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. «Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν».

Μια ημέρα αργότερα, λοιπόν, ο Δημήτρης Οικονόμου θέλησε να δώσει πολύ σαφή απάντηση στον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον Αντώνης Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασακος ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε».