Δημήτρης Μοθωναίος: Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο τσακώνεται κάθε μέρα με τους γείτονες!

Δημήτρης Μοθωναίος

«Μου φωνάζουν από τον ακάλυπτο γιατί…».

Ο Δημήτρης Μοθωναίος μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της σειράς «Ζωή Εν Τάφω» στην ΕΡΤ και ετοιμάζει βαλίτσες για τις καλοκαιρινές του διακοπές! Πριν φύγει, όμως, απάντησε στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα για την τελευταία φορά που…

Σε μπέρδεψαν στον δρόμο με κάποιον άλλο;

Προχθές με μπέρδεψαν με το «αγκαπημένο». Σταμάτησα, χαιρέτησα, εξήγησα ευγενικά ότι είμαι ο Δημήτρης Μοθωναίος, βγάλαμε μια selfie και συνέχισε ο καθένας τον δρόμο του.

Τσακώθηκες με τον γείτονα;

Κάθε μέρα μού φωνάζουν από τον ακάλυπτο γιατί ακούω στη διαπασών την προσευχή του πρωινού διαλογισμού, μια ινδική μουσική με υπέροχη μελωδία, κι εγώ απαντάω να είναι ευγνώμονες.

Σου «άνοιξαν» το αμάξι;

Νομίζω πως αυτή η ερώτηση είναι ειδικά αφιερωμένη σε μένα. Έχει γίνει μάστιγα πλέον, το ανοίγουν κάθε μέρα και δεν παίρνουν τίποτα, γιατί δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ μέσα. Θα ήθελα να τους παρακαλέσω να το πάρουν όλο, μήπως κινητοποιηθώ και αλλάξω, επιτέλους, αυτοκίνητο.

Έκανες ένα δώρο στον εαυτό σου;

Πριν από είκοσι μέρες για τα γενέθλιά μου. Ένα ηλεκτρικό πατίνι! Για να μην ασχολούμαι άλλο με το αυτοκίνητο!

Ζήλεψες κάποιον;

Τον Στέφανο Τσιτσιπά, όταν παρακολούθησα τον τελευταίο του αγώνα. Ο αθλητισμός είναι η πιο ευγενής δράση, αλλά… μάλλον λίγο αργά το σκέφτηκα να γίνω τενίστας.

Τζούλια Μπάρκα: Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον ηθοποιό Βασίλη Καμίτση!