Δημήτρης Μακαλιάς: «Με την Τσολάκη δεν πήγαν καλά τα πράγματα με το κανάλι όσον αφορά την τηλεθέαση»

Δημήτρης Μακαλιάς

"Όμως εγώ στην ομάδα περνούσα τέλεια, απλά ολοκληρώθηκε πρόωρα η εκπομπή" εξηγεί ο Δημήτρης Μακαλιάς στη νέα του συνέντευξη.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα με αφορμή την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Μπέττυ Μαγγίρα. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο κομμάτι της παρουσίασης όσο και στις μέχρι τώρα συνεργασίες του στη μικρή οθόνη.

Έχεις προσαρμοστεί στην παρουσίαση. Το αισθάνεσαι;

Δεν καταλαβαίνω αν έχει αλλάξει κάτι σε μένα. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση, το ζωντανό, μου αρέσει πάρα πολύ ότι μπορώ να λέω τη γνώμη μου χωρίς κάποιος να μου λέει τι να πω ή να μην πω. Αυτά που συζητάμε στην εκπομπή, τα έχω συζητήσει και με τους φίλους μου. Μου αρέσει να πιάνω τον παλμό και έχω άποψη, δεν φοβάμαι να την πω, ακόμα κι αν νιώσω ότι θα δυσανασχετήσουν κάποιοι. Οπότε, μπορώ να σου πω ότι είμαι σε νερά ήρεμα και ρηχά, δεν βουτάω κάπου και χάνομαι. Νιώθω αρκετά ήσυχος και ασφαλής μέσα σε αυτό.

Ήταν πάντα εύκολες οι συνεργασίες σου;

Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ναι. Και αυτό νομίζω ότι δεν γίνεται τυχαία, γιατί το αισθάνεσαι από την αρχή. Στη περίπτωση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, που ήταν η πρώτη μου φορά, χρειάστηκε πολλή συζήτηση. Τους αγαπώ πάρα πολύ και αισθανόμουν ασφάλεια δίπλα τους. Ήξερα ότι μου είχαν εμπιστοσύνη.

Ήξερα ποιος είμαι και τι κάνω, οπότε ήξεραν τι προϊόν αγοράζουν. Δεν είμαι δημοσιογράφος, προσφέρω άλλα πράγματα σε μια ομάδα. Με την Τσολάκη στον Alpha τα πράγματα στην πορεία δεν πήγαν καλά με το κανάλι όσον αφορά την τηλεθέαση. Όμως εγώ στην ομάδα περνούσα τέλεια, απλά ολοκληρώθηκε πρόωρα η εκπομπή.