Δημήτρης Κουρούμπαλης: Το άγνωστο περιστατικό στο Μεξικό! «Ήμουν πολύ τυχερός που δεν συνέβη κάτι…»

Δημήτρης Κουρούμπαλης

«Όντως, ήμουν τυχερός, αλλά στο προσεχές μέλλον δεν θα ήθελα να παίξω ξανά με την τύχη μου».

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο οποίος μίλησε και για ένα περιστατικό στο Μεξικό, όπου ήταν πραγματικά τυχερός.

«Δεν είναι κάτι που έχω νιώσει. Γενικά, το αίσθημα του φόβου δεν το είχα ποτέ. Όπως δεν είχα και τάσεις αυτοκαταστροφής. Υπήρξα, όμως, ριψοκίνδυνος και έκανα ακρότητες, αλλά πάντα με την αίσθηση πως πρέπει να επιστρέψω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, το 2013 είχαμε πάει με τον θίασο στο Μεξικό. Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω σε μια περιοχή κοντά σε έναν καταρράκτη που δεν ήταν ιδιαίτερα ασφαλής. Χωρίς να έχω ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου, έφυγα και πήγα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Περπάτησα αρκετά και έμεινα εκεί για τέσσερις με πέντε ώρες. Το κινητό μου δεν έπιανε. Στη διαδρομή είδα κάτι περίεργες φάτσες, αλλά το ρίσκαρα. Όταν επέστρεψα και είπα σε έναν συνάδελφο από τη μεξικανική ομάδα για το πού πήγα, μου είπε πως ήμουν πολύ τυχερός που δεν συνέβη κάτι. Όντως, ήμουν τυχερός, αλλά στο προσεχές μέλλον δεν θα ήθελα να παίξω ξανά με την τύχη μου», αποκαλύπτει στο People.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος.