Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχω αποτύχει πολλές φορές και έχω φάει σφαλιάρες»

Δημήτρης Κουρούμπαλης

"Έχει συμβεί να πετσοκόψουν δηλώσεις μου και να αλλάξει όλο το νόημα"

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα, μεταξύ άλλων μίλησε για τις αποτυχίες και τις δυσκολίες που έχει συναντήσει στην καριέρα του.

«Τα χρόνια, κύλησαν πολύ ωραία. Μεγάλωσα και έμαθα πολλά πράγματα. Σίγουρα υπήρξαν και δύσκολες στιγμές. Έχω αποτύχει πολλές φορές και έχω φάει σφαλιάρες. Κατ’ αρχάς, είχα δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Θέατρο Τέχνης και δεν κατάφερα να περάσω. Το εισέπραξα ως αποτυχία. Επίσης, έχω δεχθεί απόρριψη από εκδοτικούς οίκους για πράγματα που έχω γράψει και απευθύνθηκα εκεί για να μου τα εκδώσουν. Από την άλλη, όμως, έχω βιώσει επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές.

Έχει συμβεί να πετσοκόψουν δηλώσεις μου και να αλλάξει όλο το νόημα. Άμα θέλει κάποιος, μπορεί να σε κάνει ρεζίλι. Οι συνεντεύξεις μου αρέσουν, αρκεί ο δημοσιογράφος να ξέρει τι να ρωτήσει και να υπάρχει ένας στόχος σε όλο αυτό. Τώρα, το να ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή, για τη σύντροφό μου και για το παιδί, δεν θεωρώ πως έχει νόημα, διότι δεν έχει σχέση με τη δουλειά μου. Είναι κάτι άσχετο».