Δημήτρης Κοτταρίδης: «Τους χρωστώ τη δουλειά μου και ό,τι έχω κάνει ως σήμερα»

Δημήτρης Κοτταρίδης

"Δεν υπήρχε περίπτωση να είχα ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία" παραδέχεται με θάρρος ο Δημήτρης Κοτταρίδης.

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον Γιάννη Βίτσα με αφορμή την διπλή παρουσία στην ΕΡΤ, τόσο στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις έξι» όσο και στο «Βράδυ Κυριακής». Ο δημοσιογράφος μίλησε, μέσα σε όλα, για την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας.

Είστε παιδί του ΑΝΤ1, με τον οποίο συνεργαζόσασταν επί 21 χρόνια. Ήταν δύσκολη η απόφαση να αποχωρήσετε από το κανάλι του Αμαρουσίου;

Όταν φεύγεις από την «οικογένεια» σου, πάντα είναι δύσκολο, γιατί βαδίζεις σε αχαρτογράφητα νερά. Ήρθα σε έναν τηλεοπτικό σταθμό που θεωρούσα δύσκολο, γιατί η ΕΡΤ είναι μια ξεχωριστή, πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Χαίρομαι που είμαι εδώ και αποτελώ κομμάτι αυτής της ομάδας. Με έχουν  αγκαλιάσει οι άνθρωποι της και περνώ πολύ όμορφα. Πολλοί μου έλεγαν: «Που πας να μπλέξεις με μια καινούργια εκπομπή. Είσαι μια χαρά στον ΑΝΤ1». Επειδή το έχω σκεφτεί πολύ, και στον ΑΝΤ1 να έμενα, πάλια καλά θα ήμουν. Όμως δεν έχω μετανιώσει για την απόφαση μου.

Είναι γνωστό ότι έχετε καλές σχέσεις με την οικογένεια Κυριακού.

Τους χρωστώ τη δουλειά μου. Ό,τι έχω κάνει ως σήμερα το οφείλω στον Μίνωα και τον Θοδωρή Κυριακού. Αυτοί με έβαλαν στο επάγγελμα. Διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να είχα ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.