Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι πήρε φωτιά, δεν μπόρεσε να τη βγάλει η πυροσβεστική και την έχασα από τις αναθυμιάσεις»

Δημήτρης Καμπόλης

Συγκλονίζει ο ηθοποιός Δημήτρης Καμπόλης για την απώλεια των δυο αγαπημένων του γονιών μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια.

Με αφορμή τη συμμετοχή στην κωμική σειρά «Στα σύρματα» της ΕΡΤ, ο Δημήτρης Καμπόλης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για το δύσκολο κομμάτι της διαχείρισης στις απώλειες των γονιών του.

Έχασες νωρίς τους γονείς σου…

Σε μικρό χρονικό διάστημα. Τη μαμά το 2008 από πυρκαγιά, από αναθυμιάσεις, πήρε φωτιά το σπίτι μας και δεν μπόρεσε η πυροσβεστική να τη βγάλει έξω. Τον μπαμπά το 2004, από χειρουργείο και λάθος των γιατρών. Βγήκε μετά από δέκα ώρες χειρουργείου, γιατί έπρεπε να κάνει αποσυμπίεση νωτιαίου μυελού. Νωρίτερα είχε χειρουργηθεί από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Σαν να μου έλεγε ο γιατρός ότι «κάτι» έγινε στην αναισθησία, γιατί άργησε να συνέλθει ο πατέρας μου μετά το χειρουργείο. Τον είχα δυόμιση μήνες στην εντατική, δεν μπορούσε να μιλήσει, με τραχειοστομή, μου έλεγε: «Δημήτρη μου, κουράστηκα». Έχω δύο αδελφές από άλλον μπαμπά, οι οποίες δεν «έτρεξαν» ποτέ, η μία πέθανε πριν από τέσσερις μήνες. Η μητέρα μου με έκανε στα 53 της. Η μεγάλη μου αδελφή είναι εβδομήντα κάτι.