Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Δεν θεωρώ ότι βοηθάει την καριέρα μου κάτι τέτοιο»

Δημήτρης Γκοτσόπουλος

"Έχουμε ανάγκη το όνειρο οι άνθρωποι για να μη μας τραβάει κάτω η σκληρή καθημερινότητα" ομολογεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο Down Town και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη με αφορμή την τρίτη σεζόν του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες». Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για τη σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του, Μαρία Κίτσου.

Με τη Μαρία Κίτσου γίνατε νομίζω ένα από τα πλέον κλασικά τηλεοπτικά ζευγάρια. Πως εξελίχθηκε η σχέση σας; Πολλές φορές ακούστηκε ότι είστε ζευγάρι και στη ζωή.

Στον κόσμο αρέσει να δίνει τέτοιου είδους διάσταση σε τέτοιες συνεργασίες. Έχουμε ανάγκη το όνειρο οι άνθρωποι για να μη μας τραβάει κάτω η σκληρή καθημερινότητα και η μυθοπλασία σίγουρα βοηθάει. Και, ξέρετε, η χημεία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν οδηγεί πάντα σε σχέσεις ερωτικές. Μπορεί να είναι η βάση μιας πολύ σημαντικής φιλίας. Σχεδόν οικογένεια! Άλλωστε, η πραγματική μας οικογένεια είναι οι φίλοι μας, γιατί αυτούς έχουμε επιλέξει, σε αντίθεση με τη βιολογική μας οικογένεια.

Σε ενοχλεί όταν δημοσιοποιείται η προσωπική σου ζωή λόγω της αναγνωρισιμότητας σου;

Αναμενόμενο είναι, δεν θα τρελαθώ κιόλας. Αλλά δεν θεωρώ ότι βοηθάει την καριέρα μου κάτι τέτοιο. Επίσης, αυτού του είδους η δημοσιότητα μόνο πυροιτεχνήματα δημιουργεί κι εγώ ήρθα για να εργαστώ και να μείνω σε αυτό τον χώρο.