Δημήτρης Γιώτης: «Παρέδωσα τα όπλα μου και αφέθηκα στα χέρια των γιατρών»

Δημήτρης Γιώτης

"Έγιναν όλα τόσο γρήγορα και μέσα σε μία ώρα με βάλανε στο χειρουργείο" ομολογεί ο Δημήτρης Γιώτης.

O Δημήτρης Γιώτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μέσα σε όλα, ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργείο για επέμβαση καρδιάς, τον παράγοντα άγχος, τους φόβους και τη στήριξη των συναδέλφων.

Δημήτρης Γιώτης: «Μέσα σε μια ώρα βρισκόμουν στο χειρουργείο για επέμβαση καρδιάς»

Έπαιξε ρόλο και το άγχος σε όλο αυτό; Περνούσες δύσκολα και σε χτύπησε στην καρδιά;

Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το άγχος. Με τη δουλειά που κάνουμε δεν ηρεμούμε ποτέ. Να προγραμματίσεις εμφανίσεις, να έχεις κόσμο, να καταφέρεις να δώσεις το 100% του εαυτού στου στην πίστα και πολλά άλλα θέματα που σκεφτόμαστε εμείς οι καλλιτέχνες. Θα πω και κάτι εντελώς αυθαίρετα, ένας άλλος γιατρός που πήγα μετά την επέμβαση μου είπε ότι με επηρέασε πολύ και το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Είχα κάνει και τα τρία εμβόλια και από τότε που μου το είπε αυτός ο γιατρός το κρατάω στην άκρη του μυαλού μου, χωρίς να το σκέφτομαι και πολύ.

Όταν βρέθηκες στο κρεβάτι του χειρουργείου, ένιωσες φόβο για τη ζωή σου;

Επειδή έγιναν όλα τόσο γρήγορα και μέσα σε μία ώρα με βάλανε στο χειρουργείο, άφησα εντελώς ελεύθερο τον εαυτό μου. Παρέδωσα τα όπλα μου και αφέθηκα στα χέρια των γιατρών. Είπα: «Ό,τι θέλει ας γίνει»! Ειλικρινά εκείνη τη στιγμή δεν είχα κανένα άγχος.

Υπήρχαν άνθρωποι από τον χώρο σου που σε στήριξαν στην περιπέτεια της υγείας σου;

Πάρα πολλοί. Δεν έχω κανένα παράπονο. Η Κατερίνα Στανίση ήταν από τις πρώτες που με πήρε τηλέφωνο και ανησύχησε. Όπως και άλλοι συνάδερφοι ενδιαφέρθηκαν για μένα, αλλά και επιχειρηματίες. Είναι πολλά τα ονόματα δεν μπορώ να τους θυμηθώ όλους. Ο Λευτέρης Πανταζής, ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο Βασίλης Τερλέγκας και πάρα πολλοί άλλοι.