Δημήτρης Φραγκιόγλου: Απαντά με χιούμορ στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν νεκρό

Δημήτρης Φραγκιόγλου

"Όπως βλέπετε, ζω και τρώω και μακαρόνια".

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη κωμωδία του ΑΝΤ1 με τίτλο «Της Ελλάδος τα Παιδιά». Εκεί ο δημοφιλής ηθοποιός ενσάρκωσε τον ρόλο του Χλαπάτσα, έναν από τους πλέον χαρακτηριστικούς τηλεοπτικούς ήρωες της δεκαετίας του ’90.

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγα τα μακάβρια – και προφανώς ανυπόστατα – δημοσιεύματα που ανερυθρίαστα ισχυρίζονταν πως ο Δημήτρης Φραγκιόγλου «έφυγε» από τη ζωή. Μάλιστα, σε συνεντεύξεις του έχει θίξει το θέμα και ο ίδιος ο ηθοποιός, απαντώντας με το ιδιαίτερο χιούμορ που τον διακρίνει.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε στις μακάβριες φήμες, αυτή τη φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok και μάλιστα με έναν ξεχωριστό, χιουμοριστικό τρόπο.

@dimitrisfrangioglouΖΩ!!!…και τρώω μακαρόνια! 🍝♬ πρωτότυπος ήχος – Dimitris Frangioglou

«Γεια σας, καλό μεσημέρι. Όπως βλέπετε, ζω και τρώω και μακαρόνια. Καλή μου όρεξη», είπε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου στο βίντεο που ανέβασε από την κουζίνα του σπιτιού του, αντιμετωπίζοντας και πάλι με χιούμορ την τραγελαφική κατάσταση.