Δημήτρης Φιντιρίκος: Βίντεο – σοκ από τη στιγμή της διάρρηξης στο σπίτι του

Dimitris Fidirikos

Όσα έγραψε ο Δημήτρης Φιντιρίκος για τη διάρρηξη στο σπίτι του στα νότια προάστια.

Η είδηση πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι του στα νότια προάστια έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης 18/4. Άγνωστος εισέβαλε στην τριώροφη κατοικία του επιχειρηματία, την ώρα που ο ίδιος έλειπε για τις πασχαλινές του διακοπές μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα.

Ο διαρρήκτης διέφυγε παίρνοντας μαζί του ρολόγια μεγάλης αξίας.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε ο Δημήτρης Φιντιρίκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Fidirikos

Παράλληλα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος ανάρτησε σε insta-story το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, όπου ακούγονται τα ουρλιαχτά της 22χρονης οικιακής βοηθού, η οποία βρισκόταν μέσα στο σπίτι την ώρα της διάρρηξης.