Δημήτρης Αποστόλου – «Δεν με πληρώνουν με ράβδους χρυσού για τη σειρά στην ΕΡΤ»

Δημήτρης Αποστόλου

"Με τίποτα δεν κοστίζει τόσο πολύ, όμως, δεν είναι μια φτηνή σειρά" ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Αποστόλου για την "Τούρτα της μαμάς".

Στο περιοδικό 7 Μέρες TV παραχώρησε ο Δημήτρης Αποστόλου συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής σεναριογράφος μίλησε για την νέα σειρά «Η τούρτα της μαμάς» που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στην ΕΡΤ.

Λέχθηκε σε ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής ότι «Η τούρτα της μαμάς» κοστίζει 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Είναι αλήθεια;

Με τίποτα δεν κοστίζει τόσο πολύ, όμως, δεν είναι μια φτηνή σειρά. Πρωταγωνιστούν περίπου δεκαπέντε μόνιμοι ηθοιποιοί σε κάθε επεισόδιο, έχει τουλάχιστον δέκα guests επίσης ανά εβδομάδα, είναι παραπάνω από ωριαία, γυρίζεται σε φυσικούς χώρους και τεχνολογικά είναι υψιλής ποιότητας, ενώ απευθείας τα επεισόδια της σειράς θα υπάρχουν στο Ertflix. Είναι πολύ φθηνότερη από μία αντίστοιχη σειρά των ιδιωτικών καναλιών 35 επεισοδίων. Δεν θα αγοράσει κανείς πάντως από τα χρήματα του σίριαλ βίλες ή αεροπλάνα. Είναι μια έντιμα πληρωμένη δουλειά. Δεν πηγαίνω στο ταμείο και με πληρώνουν με ράβδους χρυσού για τη σειρά.

Ενώσατε παράλληλα ένα πολύ αγαπημένο δίδυμο από τα «Εγκλήματα», την Καίτη Κωνσταντίνου και τον Κώστα Κόκλα…

Μας ήρθε ξαφνικά ως ιδέα. Στη διαδρομή συνειδητοποιήσαμε ότι οι δυο τους ήταν στα «Εγκλήματα». Δεν έγινε επί τούτου, ούτε ως κίνηση ασφαλείας. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε άλλους ηθοποιούς να υποδυθούν τους δύο βασικούς ήρωες μας εκτός από τους Κώστα Κόκλα και Καίτη Κωνσταντίνου.