Δήμητρα Βαμβακούση: «Θα ξαναπήγαινα στο Survivor γιατί δεν κέρδισα… Το χρωστάω στον εαυτό μου»

"Το πιο δύσκολο Survivor είναι αυτό της ζωής..."

Βρέθηκε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό, αφού δεν κατάφερε να σηκώσει το έπαθλο του Survivor. Η Δήμητρα Βαμβακούση εξηγεί στο TV Έθνος  τους οικογενειακούς λόγους που την οδήγησαν στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκαλύπτει αν θα ξαναπήγαινε στο παιχνίδι.

Γιατί δηλώσατε συμμετοχή στο Survivor;

Τώρα που έχει τελειώσει νιώθω περήφανη, γιατί χαίρομαι που παραπάνω από ένας έχει εμπνευστεί από τη δική μου ιστορία. Όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν είχα ψυχολογικές δυνάμεις, μπήκα σε μια πολύ κακή φάση της  ζωής μου για να γίνω πιο δυνατή και τα κατάφερα.

Σκεφτήκατε να μην μπείτε στη διαδικασία να μιλήσετε για τις απώλειες στην ζωή σας;

Θα μπορούσα να τα κρύψω όλα, αλλά πολύ απλά αυτή είναι ζωή μου. Έκλαψα αρκετά μέσα στο παιχνίδι. Έχασα την αδελφή μου, τον πατέρα μου, την κολλητή μου και τον ξάδελφο μου. Μαθαίνεις να ζεις με αυτόν τον πόνο και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους γύρω μας. Οπότε το Survivor λειτούργησε θετικά σε όλο αυτό.

Νιώθετε Survivor έστω κι αν δεν κερδίσατε;

Πριν μπω στο παιχνίδι ένιωθα Survivor. Το πιο δύσκολο Survivor είναι αυτό της ζωής, δεν συγκρίνεται το να χάνεις τους δικούς σου ανθρώπους με το να είσαι σε ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με τις αισθήσεις.

Θα ξαναπηγαίνατε;

Νομίζω ότι το χρωστάω στον εαυτό μου γιατί δεν κέρδισα.

Τι σκέφτεστε από εδώ και πέρα, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο;

Πριν από τα επαγγελματικά θέλω να αφιερώσω χρόνο στους δικούς μου. Και όταν το κάνω, θα βάλω μπρος την πτυχιακή μου στη Γυμναστική Ακαδημία. Είχα κάνει αίτηση να εργαστώ σε ιδιωτικό σχολείο και απ’ ό,τι έμαθα με δέχτηκαν. Ο αθλητισμός είναι κάτι που αγαπάω και να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτόν.

Θα σας ενδιέφερε ο χώρος της τηλεόρασης;

Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου, γιατί αν στον κόσμο αρέσει αυτό που είδε και επηρεάζω θετικά, θα μπορούσα να ανταποδώσω την αγάπη. Δεν θα έλεγα λοιπόν όχι στην τηλεόραση.

Δήμητρα Βαμβακούση: Αισθάνθηκε ερωτική έλξη για συμπαίκτη της στο Survivor;