Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Σ’ ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα»

Δήμητρα Βαμβακούση

"Αποτελείς παράδειγμα που είσαι πάντα ο εαυτός σου" εξομολογείται η Δήμητρα Βαμβακούση

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα δεθούν πολύ σύντομα η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως αποκάλυψε ο κουμπάρος του ζευγαριού το βράδυ της Τρίτης. Λίγο ώρα μετά την σχετική δημοσίευση, μάλιστα, η μελαχρινή personal trainer προχωρήσει σε μια ερωτική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Παντρεύεται την Δήμητρα Βαμβακούση

Έτσι, αργά τη νύχτα της Τρίτης, η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράστηκε όλα όσα νιώθει για τον εκλεκτό της καρδιάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους αναρτώντας τρεις ρομαντικές εικόνες με τους δυο τους αγκαλιά στη θάλασσα. «Βλέποντας αυτή την φωτογραφία, έχοντας βουτήξει με τα ρούχα στην θάλασσα , αναλογίζομαι πως σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να θέλω να διατηρήσω την «όψη» σου αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο» .

«Σε θαυμάζω! Αποτελείς παράδειγμα που είσαι πάντα ο εαυτός σου. Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα. Είχαμε μια πολύ δύσκολη αρχή όμως πλέον είμαι στην ομάδα σου οριστικά και αμετάκλητα» σημειώνει χαρακτηριστικά η Δήμητρα Βαμβακούση στη λεζάντα της νέας της δημοσίευσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Αυτή είναι και η πρώτη… τοποθέτηση της personal trainer για τον επικείμενο γάμο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!