Δήμητρα Σιγάλα: «Αν δεν ήταν η μητέρα μου, ίσως να είχα πεθάνει»

Δήμητρα Σιγάλα

"Δεν είχα το κουράγιο να πάω σε γιατρό και, αν δεν ήταν η μητέρα μου να με τρέξει στο νοσοκομείο, ίσως και να μην ήμουν εδώ τώρα", αποκαλύπτει η γνωστή ηθοποιός.

Τη Δήμητρα Σιγάλα συνάντησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Πράσινος. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha με τίτλο «Ο Γιατρός» στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων θυμήθηκε τη στιγμή που είδε τη ζωή της να κινδυνεύει.

«Όταν σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη, πέρασα ένα έκτακτο χειρουργείο. Θα μπορούσα να είχα πεθάνει, αν δεν ήταν η μητέρα μου. Ήταν η εποχή που έδινα εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και εκείνη είχε έρθει να μείνει κάποιες μέρες μαζί μου για ψυχολογική υποστήριξη αλλά και για να με φροντίζει, να μαγειρεύει, μια και εγώ ήμουν αφοσιωμένη στη μελέτη», περιγράφει η Δήμητρα Σιγάλα.

«Ένα απόγευμα γύρισα με τρομακτικό πονόκοιλο, ανέβασα πυρετό και έκανα συνεχώς εμετό. Δεν είχα το κουράγιο να πάω σε γιατρό και, αν δεν ήταν η μητέρα μου να με τρέξει στο νοσοκομείο, ίσως και να μην ήμουν εδώ τώρα. Διαγνώστηκα με περιτονίτιδα και το προλάβαμε στο τσακ. Πέρασα μία έντονη κατάσταση στο νοσοκομείο, ζορίστηκα αρκετά», εξομολογείται στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Αυτή η περιπέτεια με έκανε να καταλάβω πόσο πολύτιμοι είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Πόσο σημαντικό είναι να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε νοιάζονται και σε αγαπάνε και ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τη δική μας βοήθεια όταν χρειαστεί», σημειώνει η Δήμητρα Σιγάλα για την περιπέτεια υγείας που την έκανε να αναθεωρήσει.