Δήμητρα Παπαδήμα: «Πήρε τη θέση μου η Ελένη Μενεγάκη, αποδείχθηκε ικανή να χειρίζεται στημένες ιδέες»

Δήμητρα Παπαδήμα

"Δεν μου ταίριαξε καθόλου το στημένο κόνσεπτ. Εγώ χωρίς αλήθεια γύρω μου κομπλάρω. Η χαρά χωρίς χαρά με διαολίζει" δήλωσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε συνέντευξη στην Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη και μίλησε για την πρώτη τηλεοπτική δουλειά και την αντικατάστασή της τότε από την Ελένη Μενεγάκη.

Η πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά ήταν ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή «Cocktail» στο Mega με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Πώς σας έγινε η πρόταση και θυμόσαστε από αυτήν τη συνεργασία; 

Δουλειά παρουσιάστριας στο τότε Mega για να πληρώσω τη σχολή μου της υποκριτικής. Μου έγινε η πρόταση. Το είδα καθαρά οικονομικά το θέμα. Τότε το χρήμα έρεε. Και το χρειαζόμουν. Δεν μου ταίριαξε καθόλου το στημένο κόνσεπτ. Εγώ χωρίς αλήθεια γύρω μου κομπλάρω. Η χαρά χωρίς χαρά με διαολίζει.

Πήρε τη θέση μου η Μενεγάκη. Ικανή αποδείχτηκε να χειρίζεται στημένες ιδέες. Εγώ προτίμησα την τέχνη. Κι η τέχνη εμένα. Κι η τέχνη δεν είναι η στημένη μπάλα. Τέχνη είναι η έντεχνη κουτουλιά. Δίνω κουτουλιές φέτος. Με το Αγρίμι, με το Ρίσκο στο θέατρο OLVIO. Ακολουθεί το Μποστ και Φλωξ και το υπέροχο είναι πως δεν κάνω καρούμπαλα. Προκαλώ πονοκέφαλο στα κεφάλια που πρέπει να πονοκεφαλιάζουν.