Δήμητρα Αλεξανδράκη: Της ζήτησαν τον λόγο μετά την καταγγελία για bullying σε σχολείο της Κρήτης

Δήμητρα Αλεξανδράκη

"Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε», αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στο θέμα που βγήκε στην επιφάνεια το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από καταγγελία που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή Love It. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως ο αδερφός της δέχεται λεκτική και σωματική βία από συμμαθητές του στο σχολείο, σε χωριό της Κρήτης. Μάλιστα, όπως είπε, παρά το γεγονός πως έχουν αποδείξεις κανείς από το σχολείο δεν έχει αντιδράσει.

Λίγη μετά το τέλος της εκπομπής, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μέσα από insta stories, δήλωσε πως ένας γονιός από το σχολείο του αδερφού της ενόχλησε τη μητέρα της στη δουλειά, ζητώντας της εξηγήσεις. Επιπλέον, η διευθύντρια του σχολείου προειδοποιεί ότι θα απευθυνθεί σε δικηγόρο επειδή η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε δημόσια για το θέμα.

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε μήνυμα από τη μητέρα μου που μου έλεγε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά και πήγε και την ενόχλησε στη δουλειά της. Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο.

Τόσο καιρό για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά κάποια τέτοια κίνηση δεν την κάνατε. Από τη στιγμή όμως που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πως θα το καλύψετε, όχι πως θα το φτιάξετε. Επειδή λέτε και μιλάτε για δικηγόρους, εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε», αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη και γράφει:

«Αν είναι δυνατόν, έφυγε αυτός ο άνθρωπος να πάει στη δουλειά της μητέρας μου να ζητήσει τον λόγο που δεν ανέφερα ούτε την περιοχή. Σας πειράζει που ακούγεται αλλά δε σας πειράζει αυτό που κάνουν τα παιδιά σας και αντί να τα μαζέψετε τα σιγοντάρετε».