Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια στη θάλασσα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

"Να χαίρεστε τους καπετάνιους σας", έγραψε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Αίσιο τέλος είχε η μίνι περιπέτεια που πέρασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατά τη διάρκεια των διακοπών με φίλους. Όπως έκανε γνωστό η influencer, το σκάφος στο οποίο επέβαινε με την παρέα της, ακινητοποιήθηκε από μηχανική βλάβη ανοιχτά της θάλασσας, την στιγμή που μπροστά τους περνούσε εμπορικό πλοίο.

«Ήμασταν με φίλους μας στη θάλασσα, πάνω στην βάρκα, λίγο πριν τη Σίφνο και τη Σέριφο, παθαίνουμε μηχανική βλάβη και δεν έχουμε τίποτα. Έχουμε μείνει μέσα στο νερό. Κοιτάζω γύρω γύρω, προσπαθούσαμε να το φτιάξουμε και βλέπω στην ευθεία να έρχεται το πλοίο και λέω παιδιά έρχεται και μόνο με τα απόνερα του μπορεί να πνιγείς», περιέγραψε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Έλεγα: θα μας δουν άραγε; Δεν μας είδαν ποτέ. Επειδή ήταν η γραμμή που πάει στο νησί, όχι να αλλάξει, να κάνει κάτι, αλλά ούτε καν έκοψε ταχύτητα, πήγαν να μας κόψουν στα δύο. Ευτυχώς λίγο το ζορίσαμε και καταφέρουμε να πάμε πιο μπροστά και από τα απόνερα του, πάλι καλά που δεν πνιγήκαμε», συνέχισε το γνωστό μοντέλο.

«Κανένας σεβασμός. Επειδή σου λέει είναι η γραμμή μου εδώ πέρα, εμπορικό πλοίο και να πέσω και πάνω σου, σου λέει φταις εσύ γιατί εσύ είσαι πάνω στη γραμμή μου, άσχετα αν έχεις πάθει μηχανική βλάβη. Δεν μας είδανε. Αυτόματος και στη γέφυρα κανείς. Μετά αναρωτιέστε πώς γίνονται τα ατυχήματα», καταλήγει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.