Διαζύγιο – βόμβα στην ελληνική showbiz!

Το διαζύγιο τους έχει εκδοθεί εδώ και εννέα μήνες, αλλά δεν έγινε γνωστό...

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάσος Γαλακτερός έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελέυθερου Τύπου και της Γεωργίας Σωτηριάδου. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ το διαζύγιο τους έχει εκδοθεί ήδη από τον περασμένο Μάρτιο!

Πριν από πέντε χρόνια πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, και λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν την κόρη τους. Σήμερα, το διαζύγιό τους μετρά ήδη 9 μήνες. Ο χωρισμός- βόμβα αφορά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νάσο Γαλακτερό, που την περσινή χρονιά οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και ήδη από τον περασμένο Μάρτιο έχει εκδοθεί το συναινετικό τους διαζύγιο!

Τα ονόματα του ζευγαριού φιγουράρισαν για πρώτη φορά στο πινάκιο έξω από την αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων τον Φεβρουάριο του 2016. Τότε, η συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων για το ασφαλιστικό οδήγησε σε αναβολή την υπόθεση για τις 22 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, την ημέρα του «τυπικού» δικαστηρίου οι δύο πλευρές δεν εμφανίστηκαν και η υπόθεση ματαιώθηκε. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα επαναφέρθηκε η αίτηση με κλήση και προσδιορίστηκε για τις 28 Νοεμβρίου 2016. Τη συγκεκριμένη ημέρα, το ζευγάρι εκπροσωπήθηκε από κοινή δικηγόρο στο ακροατήριο, ενώ η αίτηση διαζυγίου τους έγινε δεκτή και εκδόθηκε απόφαση στις 9 Μαρτίου.

Πηγή: eleftherostypos.gr