“Διαζύγιο” για τους δύο τραγουδιστές μετά από 2,5 χρόνια κοινής επαγγελματικής πορείας!

Stereo Soul

«Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια νέα. Από τις αρχές του 2019, η συνεργασία μου με τον…».

Οι Παναγιώτης Πάλλης και Bradley White Dale έγιναν γνωστοί μέσα από το X Factor, όπου μαζί δημιούργησαν τους Stereo Soul. Μετά από 2.5 χρόνια επαγγελματικής συνύπαρξης η συνεργασία τους έλαβε τέλος, καθώς ο Bradley αποχώρησε! Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο Πάλλης στον λογαριασμό των Stereo Soul στο Instagram.

Οι Stereo Soul, ωστόσο, θα συνεχίσουν να υπάρχουν και ο Παναγιώτης Πάλλης θα έχει στο πλευρό του τον Αλέξη Δερμιτζάκη.

«Αγαπημένοι/ες μου, μετά από ένα μήνα κατά τον οποίο αρκετοί/ές με έχετε ρωτήσει επί του θέματος (και κατά τον οποίο όλο ανεβάζω solo posts, κάτι που δεν έκανα πριν), θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια νέα. Από τις αρχές του 2019, η συνεργασία μου με τον Bradley αποτελεί πλέον οριστικό παρελθόν. Μετά από 2.5 χρόνια επαγγελματικής συνύπαρξης γεμάτης υπέροχες εμφανίσεις και συνεργασίες και πάντα με αμοιβή τη δική σας αγάπη, οι δρόμοι μας συνεχίζουν χωριστά για ποικίλους σημαντικούς λόγους, και του εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα στην εξής πορεία του.

Έχοντας πίσω του ένα δυνατό βιογραφικό, το project των Stereo Soul συνεχίζει ακάθεκτο στο επόμενο κεφάλαιο της πορείας του με μέλη εμένα και τον καλό φίλο και πλέον και συνεργάτη @alexis_dermitzakis, έναν τραγουδιστή ταλαντούχο και έμπειρο με ήθος και επαγγελματισμό, τον οποίο ελπίζω να καλωσορίσετε ένθερμα στην παρέα μας. Λίαν συντόμως έρχονται οι πρώτες μας εμφανίσεις και ηχογραφήσεις μαζί, ελπίζοντας το μουσικό μας «πάντρεμα» να σας αρέσει όπως αρέσει και σε εμάς. Μείνετε συντονισμένοι!! Cheers to the next chapter!!!», έγραψε ο Παναγιώτης Πάλλης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αγαπημένοι/ες μου, μετά από ένα μήνα κατά τον οποίο αρκετοί/ές με έχετε ρωτήσει επί του θέματος (και κατά τον οποίο όλο ανεβάζω solo posts, κάτι που δεν έκανα πριν 😋😂), θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια νέα. Από τις αρχές του 2019, η συνεργασία μου με τον Bradley αποτελεί πλέον οριστικό παρελθόν. Μετά από 2.5 χρόνια επαγγελματικής συνύπαρξης γεμάτης υπέροχες εμφανίσεις και συνεργασίες και πάντα με αμοιβή τη δική σας αγάπη, οι δρόμοι μας συνεχίζουν χωριστά για ποικίλους σημαντικούς λόγους, και του εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα στην εξής πορεία του. Έχοντας πίσω του ένα δυνατό βιογραφικό, το project των Stereo Soul συνεχίζει ακάθεκτο στο επόμενο κεφάλαιο της πορείας του με μέλη εμένα και τον καλό φίλο και πλέον και συνεργάτη @alexis_dermitzakis , έναν τραγουδιστή ταλαντούχο και έμπειρο με ήθος και επαγγελματισμό, τον οποίο ελπίζω να καλωσορίσετε ένθερμα στην παρέα μας. Λίαν συντόμως έρχονται οι πρώτες μας εμφανίσεις και ηχογραφήσεις μαζί, ελπίζοντας το μουσικό μας «πάντρεμα» να σας αρέσει όπως αρέσει και σε εμάς. Μείνετε συντονισμένοι!! Cheers to the next chapter!!! #NewEra #NewMember #NewPartner #StereoSoulVol2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stereo Soul (@stereosoul.official) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!