Διαζύγιο για πασίγνωστο ζευγάρι – Θα παίρνει διατροφή 21.000 ευρώ αν δεν παντρευτεί άλλον!

Acun Ilicali

Απίστευτος όρος στο διαζύγιο πολύ γνωστού μας ζευγαριού! Αν εκείνη ξαναπαντρευτεί χάνει τη διατροφή!

Ο Acun Ilicali και η Seyma Subasi χωρίζουν αλλά το διαζύγιο τους δεν είναι συνηθισμένο. Συγκεκριμένα, οι όροι για τη διατροφή έχουν κάποιες… ξεχωριστές λεπτομέρειες.

Ο διάσημος Τούρκος καναλάρχης και τηλεοπτικός παραγωγός, θα καταβάλει μηνιαίως στην πρώην σύζυγό του 125,000 τουρκικές λίρες, δηλαδή 21,000 ευρώ. Το ποσό αυτό, όμως, συνοδεύεται από έναν ιδιαίτερο όρο. Όπως γράφει η Σπυριδούλα Τριάντου στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η όμορφη καλλονή θα παίρνει τη διατροφή αρκεί να μην παντρευτεί άλλον.

Acun Ilicali

Το διαζύγιο είναι συναινετικό και το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει πως ο Acun Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125,000 τουρκικών λιρών στη Seyma Subasi, η οποία θα μετακομίσει με την κόρη τους σε νέο σπίτι.. Ο Acun θα αναλάβει όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση της κόρης τους, ενώ σε περίπτωση που η 29χρονη παντρευτεί δεν θα της καταβάλει κανένα μηνιαίο ποσό.

Επίσης, εκτός από ιδιωτικό συμφωνητικό, δεν θα αποκτήσει κανείς τους άλλη υλική ή ηθική αποζημίωση. Τέλος, θα συνεχίσουν να είναι συνέταιροι, αφού ο Acun είχε ανοίξει ένα καφέ που ανήκει στη Seyma και σκοπεύει να συνεχίσει να τη στηρίζει.