Διάσημες Ελληνίδες σεφ συναντήθηκαν για πρώτη φορά

Μαρία Εκμεκτσίογλου

Οι δύο κυρίες της τηλεόρασης εξέφρασαν το θαυμασμό αλλά και το σεβασμό στην πορεία που κάθε μία φέρει μέσα στο χρόνο.

Ήταν ένα βράδυ γεμάτο χαρά, εκπλήξεις αλλά και γαστρονομικές συζητήσεις, όχι τυχαία αφού οι δύο σεφ είναι τόσο καταξιωμένες όσο και αγαπητές στο ευρύ κοινό. Στο ολοκαίνουργιο Athens Tiare Hotel που βρίσκεται στην πλατεία Ομονοίας, συναντήθηκαν για πρώτη φορά η Μαρία Εκμεκτσίογλου και η Ντίνα Νικολάου.

ath-tiare-4

Οι δύο κυρίες της τηλεόρασης εξέφρασαν το θαυμασμό αλλά και το σεβασμό στην πορεία που κάθε μία φέρει ανά το χρόνο, συνομίλησαν επί αρκετή ώρα με θέρμη και εξομολογήθηκαν τα επόμενα σχέδιά τους. Άλλωστε και οι δύο είναι άκρως δημιουργικές. Κατά το επόμενο διάστημα μάλιστα πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα βιβλία τους.

ath-tiare-42

Η Ντίνα Νικολάου ετοιμάζει το γαστρονομικό ημερολόγιο του 2017, που τιτλοφορείται «Καθε ημέρα Ελλάδα», ενώ η Μαρία Εκμεκτσίογλου ενα μοναδικό οδοιπορικό με χρώματα αλλά και μυρωδιές της Κωνσταντινούπολης που θα ονομαστεί «Οι μυςτικες γωνιές της πόλης μου». Οι δύο κύριες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Athens Tiare Hotel από τον ιδιοκτήτη Μανώλη Πετρογιάννη, το διευθυντή Λεόντιο Ορφανό αλλά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιάννη Βίτσα. Παράλληλα συναντήθηκαν με την πρόξενο του Παναμά στη Φιλαδέλφια Γεωργία Αθανασοπούλου και αναφέρθηκαν στην ξεχωριστή πορεία που πάντοτε έχουν οι Έλληνες στο εξωτερικό. Και οι δύο άλλωστε έχουν διαγράψει μία σημαντική διαδρομή στην Τουρκία και στη Γαλλία αντιστοίχως