Διαδικτυακός καβγάς ανάμεσα σε Κώστα Βαξεβάνη και Τζένη Μπαλατσινού!

Μπαλατσινού

Τα δημόσια μηνύματα που αντάλλαξαν με αφορμή... την κατσίκα!

Καβγάς ξέσπασε στο twitter ανάμεσα στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και την παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού. Αφορμή το σχόλιο του δημοσιογράφου για το βίντεο που ανέβασε η Τζένη Μπαλατσινού με τη… διάσωση της κατσίκας.

«Προσωπικά δείχνω κατανόηση σε ανθρώπους της πόλης που δεν ξέρουν πως τα κατσίκια σκαρφαλώνουν σαν κατσίκια και τα ψάρια δεν κινδυνεύουν από πνιγμό.Το θέμα είναι πως κάποιοι απ αυτούς αντιμετωπίζουν ακόμη και την άγνοιά τους ως life style βιντεσκοπώντας την #Μπαλατσινου», έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Η Τζένη Μπαλατσινού προσπαθεί να σώσει μια κατσίκα αλλά… ποιος χρειάζεται βοήθεια τελικά;

«Σε ευχαριστώ βρε Κώστα που με βάζεις στην θέση μου, ως αστή «ξανθιά» Δεν ήξερα πως τα κατσίκια ζούνε στα βράχια… Αααα και btw τα παιδιά μου, ήταν οι κάποιοι..Ξαναμπές στο κόσμο της συνωμοσιολογίας σου..και ρίξε καμία βουτιά να χαλαρώσεις», απάντησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Φιλιππίδης – Χαϊκάλης «ξαναχτυπούν» και τρολάρουν την Τζένη Μπαλατσινού!

«Αγαπητή Τζένη. Κέρδισες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου και αυτό είναι πιο σημαντικό απ το να σε διακωμωδούν. Φαντάζομαι τα παιδιά σου θα δημοσίευσαν και το βίντεο. Σε κάθε περίπτωση μην επιχειρήσεις διάσωση ψαριού στη θάλασσα, δεν πνίγεται», συνέχισε εκείνος.

«Αγαπητέ Κώστα. Μετά από 28 χρόνια δημοσιότητας.. οι κρυάδες σου, δεν μου προσθέτουν τίποτα. #διέσωσε το χιούμορ σου, αν ποτέ γνωρίστηκε με αυτό.. κι #asemas εδώ στο #lifestyle να χαριεντιζόμαστε.. #έλεος», απάντησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Δείτε τα μηνύματα τους:

 

Στο καλοκαίρι μαζί μάλιστα, πήγαν ένα βήμα παραπέρα αυτή την κόντρα, διερωτώμενοι αν κρύβεται κάτι άλλο από πίσω…

Δείτε τα σχόλια τους:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!