Δέσποινα Βανδή: «Μέχρι και σήμερα λαμβάνω υβριστικά μηνύματα από οπαδούς του Νότη Σφακιανάκη»

"Δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα. Είμαστε σε συζητήσεις με το Epsilon, θα δούμε..."

Λίγο πριν την περιοδεία του Mamma Mia, η Δέσποινα Βανδή μιλάει για πολλά στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα. Μεταξύ όλων όσων αναφέρεται, η Δέσποινα Βανδή εξομολογείται για το τηλεοπτικό πρότζεκτ που σχεδιάζει, απαντά αν θα την δούμε στην παρουσίαση του X Factor και αποκαλύπτει ότι μέχρι σήμερα λαμβάνει υβριστικά μηνύματα από οπαδούς του Νότη Σφακιανάκη.

Έχουμε την αίσθηση ότι η δημόσια εικόνα σου άλλαξε και όταν αρνήθηκες τελικά να συνεργαστείς με τον Νότη Σφακιανάκη. Πολλοί σε παραδέχτηκαν τότε.

Ήταν μια πηγαία αντίδραση αυτό. Όλο αυτό που συνέβη δεν το περίμενα ούτε εγώ. Μού έστελναν άπειρα μηνύματα.

[dfp_ads id=236982]

Είχες δεχτεί και απειλές;

Μέχρι και σήμερα λαμβάνω μηνύματα από οπαδούς του Νότη, που με βρίζουν και τον εκθειάζουν. Προφανώς, είναι οπαδοί μια άλλης φιλοσοφίας, που είναι πιο κοντά στον Νότη. Όχι όμως ακραία πράγματα.

Έχεις σκεφτεί κάτι για την τηλεόραση και το έχεις προτείνει σε κάποιο κανάλι;

Ναι, το ταξίδι είναι η αφορμή για να γνωρίσουμε πράγματα. Τόσα χρόνια στις διακοπές μου άρεσε να ανακαλύπτω τόπους. Θυμάμαι παλιά στη Μήλο, όταν έκανα το video clip, όλοι με ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το μέρος. Δεν ήξεραν τη Μήλο. Μέσα από τις εικόνες που δείξαμε με τον Κώστα Καπετανίδη, άρχισαν να μιλούν γι’ αυτή. Κάπως έτσι θα είναι η εκπομπή. Και θέλω την επαφή με τους ανθρώπους του κάθε τόπου, δηλαδή οι πρωταγωνιστές θα είναι ο τόπος και οι άνθρωποι. Εγώ απλώς θα είμαι εκεί και θα συμμετέχω στην ιστορία τους. Θες να το πεις απλοϊκά ταξιδιωτική; Δεν είναι ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Είναι η Ελλάδα μέσα από τα δικά μου μάτια.

Συζητάς και για την παρουσίαση του X Factor;

Ναι, δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα. Είμαστε σε συζητήσεις με το Epsilon, θα δούμε.