Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για το μνημόσυνο του συζύγου της

Δέσποινα Μοιραράκη

Η ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές εβδομάδες, μετά από μάχη που έδωσε για τρία χρόνια με τον  καρκίνο. Η Δέσποινα Μοιραράκη βυθίστηκε στο πένθος, καθώς τα χρόνια που πέρασαν μαζί ήταν γεμάτα από ευτυχισμένες στιγμές.

Πριν από μερικές ημέρες, η Δέσποινα, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram, έγραφε: «Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο θάνατος. Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα εσένα και κάθε τι δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κι εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη .Με συμβούλευες, με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου και εκτίμησες τη Μοιραράκη».

Το πρωί της Τρίτης, η Δέσποινα Μοιραράκη γνωστοποίησε πως το 40ήμερο μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

«Την Κυριακή 31 Ιουλίου θα τελέσουμε το 40ημερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μου συζύγου Γιάννη Κοντούλη στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας, ώρα 10:30», έγραψε.