«Δεν θα πήγαινα στο Nomads! Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η δημοσιότητα»

Nomads

«Ο καθένας πηγαίνει για τους δικούς του λόγους, μπορεί να θέλει να δει τα όριά του, μπορεί να θέλει να πάρει αναγνωρισιμότητα».

Στο “Secret” και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Αναστασία Περράκη, η οποία τόνισε πως ποτέ δεν θα πήγαινε σε ριάλιτι επιβίωσης.

[dfp_ads id=236982]

Είσαι ένα τοπ μόντελ. Σε βλέπουμε σε καμπάνιες, θέλεις να κάνεις τηλεόραση κάποια στιγμή;

Θα ήθελα πολύ να κάνω τηλεόραση. Οχι να κάνω τηλεόραση για να κάνω. Δεν θα έκανα το οτιδήποτε. Θα μπορούσα να κάνω κάποια εκπομπή που έχει σχέση με τη μόδα.

Κατά καιρούς ανεβάζεις φωτογραφίες με τον σύντροφό σου στα social media και σου έχουν κάνει και bullying λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχετε. Αυτό σε ενοχλεί;

Δεν με ένοιαξε ποτέ, γιατί το θέμα είναι πώς περνάω και πώς νιώθω εγώ μέσα σε όλο αυτό. Όλο το άλλο δεν με νοιάζει.

Ξεκίνησε το Nomads που πάει πολύ καλά, θα πήγαινες να δηλώσεις συμμετοχή;

Γενικά σε τέτοιο παιχνίδι δεν θα πήγαινα. Δεν θα το επέλεγα. Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο καθένας πηγαίνει για τους δικούς του λόγους, μπορεί να θέλει να δει τα όριά του, μπορεί να θέλει να πάρει αναγνωρισιμότητα. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η δημοσιότητα. Θα μπορούσες αν το κάνεις για δημοσιότητα να γίνει μέσα από τη δουλειά σου. Εγώ σαν Αναστασία αυτό πιστεύω. Ο καθένας, όμως, το σκέφτεται διαφορετικά για τον εαυτό του.