«Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Θα ήμουν ψεύτρα να πω ότι θα μπορούσα να  κάνω παρέα με 13 άτομα».

Για το Survivor και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε η Ελένη Χατζίδου, σε συνέντευξη στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.

[dfp_ads id=236982]
Δεν είχατε προηγούμενα με την Κωνσταντίνα;

Ή η Κωνσταντίνα ήταν πολύ χαλαρή ή εγώ το είχα δει πολύ σοβαρά. Τώρα που είμαι απ’ έξω και είδα τις συνεντεύξεις που έδινα, νομίζω ότι το είχα πάρει πολύ βαριά. Μακάρι να το έβλεπα με την αφέλεια της Κωνσταντίνας.

Όταν της είπες «θα φας σφαλιάρα» ήξερες ότι έγραφαν οι κάμερες;

Φυσικά και το ήξερα. Αφού οι κάμερες είναι στημένες απέναντι. Μην ξεχνάς ότι ήμουν στο Survivor 2 και όχι στο πρώτο, οπότε είχα εικόνα από πέρυσι ότι υπάρχουν κάμερες εκεί. Επίσης, ήξερα από πριν ότι μπαίνουν υπότιτλοι από κάτω, ακόμα και αν ψιθυρίσεις. Δεν είναι ότι πήγα σε μια εκπομπή να πω «σκάσε». Αυτό θα ήταν αγένεια. Στο Survivor, όμως, ήταν η ζωή μου και ήμουν αληθινή.

Πιστεύεις ότι μπήκε στο παιχνίδι για να φτιάξει το προφίλ της;

Μα το έχει πει και μόνη της. Ότι οι τηλεθεατές έχουν γνωρίσει μία παρουσιάστρια για την οποία όλοι ξέρουμε ότι κατά καιρούς έχουν πει διάφορα. Οπότε μπήκε στο παιχνίδι γιατί ήθελε ο κόσμος να γνωρίσει ποια πραγματικά είναι η Κωνσταντίνα.

Σε έφαγε η Κωνσταντίνα;

Γιατί να με φάει; Το περιστατικό θα μπορούσε να γίνει με οποιονδήποτε.

Θα μπορούσες να κάνεις παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Θα ήμουν ψεύτρα να πω ότι θα μπορούσα να  κάνω παρέα με 13 άτομα. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με την Κωνσταντίνα, τουλάχιστον όχι κολλητή, όμως θα έβγαινα μαζί με όλα τα κορίτσια για να θυμηθούμε τα παλιά. Μπορεί, όμως, αν έμενα λίγο παραπάνω μέσα τα πράγματα να εξελίσσονταν διαφορετικά.