«Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξεπεράσω τον χαμό του Γιάννη Πουλόπουλου»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

"Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν νέος άνθρωπος, ταλαιπωρούνταν με τα ματάκια του", δηλώνει η Καίτη Γκρέυ για τον Γιάννη Πουλόπουλο

Η είδηση της απώλειας του Γιάννη Πουλόπουλου σκόρπισε την θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και σε αυτούς που συνεργάστηκαν με τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Η Καίτη Γκρέυ μίλησε στην Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα για την φιλική σχέση που είχε με τον Γιάννη Πουλόπουλο και για το πως ένιωσε με το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης του θανάτου του.

Η ίδια δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξεπεράσω τον χαμό του Γιάννη. Είναι για εμένα μια μαχαιριά. Θρηνώ για τον καλλιτέχνη».

«Το πιο γλυκό πλάσμα της πίστας. Ο πιο μελωδικός τραγουδιστής. Ευτύχησα να δουλέψω μαζί του και στα πρώτα του βήματα στο κέντρο Ξημερώματα και στη Νεράιδα. Τραγουδούσε και σε έπιανε ρίγος. Τόσο σεμνό παιδί, τόσο σπουδαίος άνθρωπος δεν θα ξαναπεράσει από το καλλιτεχνικό στερέωμα.

ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΥ

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν νέος άνθρωπος, ταλαιπωρούνταν με τα ματάκια του. Μάλιστα, μιλούσαμε στο τηλέφωνο συχνά για αυτό το θέμα, γιατί ήθελε να βρει μια λύση. Ήθελε να τελειώσει με αυτό το θέμα της υγείας του.» αναφέρει η Καίτη Γκρέυ.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, κάποιοι φίλοι που δεν ξεπερνιούνται. Ένας ήταν ο Βασίλης Τσιτσάνης και ο άλλος θα ήταν ο Γιάννης Πουλόπουλος.