«Δεν κινηθήκαμε νομικά εναντίον του ΑΝΤ1, αλλά κατά της…»

«Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι δεχτήκαμε πραγματική συμπαράσταση από τον σταθμό, αν και ήταν εξόφθαλμο ότι αναγνώριζε το δίκιο μας».

Στο περιοδικό You και την Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε η Ρένια Λουιζίδου που απάντησε και για την δικαστική διαμάχη των ηθοποιών από τη σειρά “Το αμάρτημα της μητρός μου” με την εταιρεία παραγωγής.

Ρένια Λουιζίδου

Έχετε περάσει ξανά ανάλογες καταστάσεις, και αναφέρομαι στο «Αμάρτημα της μητρός μου». Πληρωθήκατε τελικά;

Όχι βέβαια. Ποτέ. Αν και κερδίσαμε στα δικαστήρια. Αλλά όταν βγαίνουν οι τελεσίδικες προτάσεις, οι εταιρείες δεν υπάρχουν πια. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι πίσω από την εταιρεία, τις άλλες δραστηριότητες του συγκεκριμένου παραγωγού, αλλά πλέον βρίσκεται πίσω από κάποια άλλη εταιρεία.

Η δικαστική αυτή διαμάχη έκανε κακό στην σχέση σας με τον ΑΝΤ1;

Δεν κινηθήκαμε εναντίον του καναλιού, αλλά κατά της εταιρείας παραγωγής που είχε την ευθύνη να μας πληρώσει. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι δεχτήκαμε πραγματική συμπαράσταση από τον σταθμό, αν και ήταν εξόφθαλμο ότι αναγνώριζε το δίκιο μας. «Ένιψε τας χείρας του» σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος. Από την άλλη, δεν ξέρω αν έκανε κακό στην σχέση μου με τον ΑΝΤ1, καθώς μου πρότειναν ξανά δουλειά στο σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Ωστόσο, δεν μπορούσα γιατί ήμουν στο «Σόι σου» και θα συμμετείχα σε λίγα επεισόδια.