«Αν δεν γνώριζα τον Μιχάλη Ρακιντζή, μπορεί να δούλευα τώρα ως λουλουδού στην Αυστραλία»

Σοφία Αρβανίτη

«Είμαστε φίλοι με τον Μιχάλη Ρακιντζή. Βρισκόμαστε συχνά και πίνουμε ρακές γιατί είναι και από την Κρήτη. Ρακιντζής!».

Η Σοφία Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και εξομολογήθηκε στον Λάζο Μαντικό το πόσο την βοήθησε η γνωριμία της με τον Μιχάλη Ρακιντζή.

[dfp_ads id=236982]

Για Μιχάλη Ρακιντζή:

«Είμαστε φίλοι με τον Μιχάλη Ρακιντζή. Βρισκόμαστε συχνά και πίνουμε ρακές γιατί είναι και από την Κρήτη. Ρακιντζής! Αν δεν είχα την γνωριμία μου με τον Μιχάλη Ρακιντζή μπορεί να δούλευα στην Αυστραλία τώρα ως λουλουδού! Θα έκανα κάτι εντελώς διαφορετικό, με βοήθησε παρά πολύ!»

Αν πήγαινε τώρα στη Eurovision:

«Δεν θα πήγαινα στη Eurovision, είναι για τα πιτσιρίκια! Είναι λάθος που πηγαίνουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Θα δω έτσι από κουτσομπολιό όταν πάνε. Θα φύγει μια ρυτίδα, ένα παχάκι. Κάτι θα δω! Πιστεύω ότι δεν κερδίζει κάτι κάποιος καταξιωμένος καλλιτέχνης όταν πάει Eurovision. Μόνο όταν είσαι νέος, πιτσιρίκι!»

Για Bonnie Tayler:

«Δεν κρατάω επαφές με την Bonnie Tayler. Το θυμάται όμως το κομμάτι μας! Πήγε φίλος μου πριν 2 χρόνια σε συναυλία της. Της είπε ότι έχει χαιρετισμούς από τη Σοφία Αρβανίτη και είπε: «Ουάου!» Και άρχισε να τραγουδάει το κομμάτι μας!»

Για γάμο:

«Δεν έχω την καλύτερη γνώμη για τον γάμο. Παρόλο που μου αρέσει η Βέρα ως κόσμημα. Είναι μεγάλο ρίσκο ο γάμος. Δεν πιστεύω στον γάμο, σκοτώνει τον έρωτα!»

Για μοναξιά:

«Δεν με φοβίζει η μοναξιά. Την «παίρνω» αγκαλιά και πάω. Τρελαίνομαι! Είναι δημιουργική για εμένα!»

Για σύμφωνο συμβίωσης:

«Συμφωνώ απόλυτα με το σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα σε ανθρώπους του ίδιου φίλου»