«Δεν με φλερτάρουν εύκολα οι άντρες… Μπορεί να είναι το ύψος ή ότι φαίνομαι απρόσιτη και ξινή, όπως λένε οι συνάδελφοί μου»

«Ο άντρας μου δεν ζηλεύει… Έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει ότι είμαι δική του»

Συνέντευξη στο περιοδικό You και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε η Νικολέττα Καρρά, που μίλησε για το αν δέχεται φλερτ από τους άντρες και αν αντιδράει σε αυτό ο σύζυγός της.

karrafoto

Ο Φώτος λειτουργεί ως προς εσένα λίγο ως μπαμπάς;

Πάρα πολύ… Και αυτό ήταν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που μου άρεσαν σ’ εκείνον, γιατί για ένα κορίτσι που έχει χάσει τον μπαμπά του από μικρό είναι καταλυτική η επιρροή του. Νιώθω και την ασφάλεια του μπαμπά, αλλά ο Φώτος είναι σε όλα καλός. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να παντρευτώ άλλον άντρα γιατί απλώς δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον καλύτερο από αυτόν.

Σε φλερτάρουν οι άντρες;

Όχι, δεν με φλέρταραν ποτέ εύκολα… Μπορεί να είναι το ύψος ή αυτό που μου λένε οι συνάδελφοί μου ότι φαίνομαι απρόσιτη και ξινή! Αλλά αυτό είναι το φαίνεσθαι…

Ζηλεύει ο άντρας σου;

Όχι ιδιαίτερα. Με τον άντρα μου είμαστε σε μια ωραία φάση μετά από 6 χρόνια που είμαστε μαζί και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, πράγμα πολύ σημαντικό σε μια σχέση. Ο Φώτος από την άλλη έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει ότι είμαι δική του.