«Δεν είμαι σε φάση να πάω στο Survivor! Με θλίβει όλο αυτό το…»

Survivor

«Το θέμα είναι ότι θεωρώ ότι δίνει μια πολύ πρόσκαιρη δημοσιότητα όλο αυτό, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν θα έκανε καλό στη δική μου δουλειά».

Για τα ριάλιτι τύπου Survivor μίλησε ο Ορφέας Παπαδόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού.

[dfp_ads id=236982]

Θα σε δούμε σε ριάλιτι παιχνίδι;

Όχι, δεν μιλάω για ριάλιτι καταστάσεις, γιατί δεν είμαι ούτε κατά, ούτε υπέρ όμως. Δεν είμαι σε φάση που να έκανα κάτι τέτοιο, όπως το Survivor. Δεν είναι ότι αμφισβητώ ή έχω κάποιες ανασφάλειες με την εικόνα μου, που όλοι έχουμε πάνω-κάτω. Το θέμα είναι ότι θεωρώ ότι δίνει μια πολύ πρόσκαιρη δημοσιότητα όλο αυτό, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν θα έκανε καλό στη δική μου δουλειά. Δεν θα ήθελα να επενδύσω με αυτόν τον τρόπο στη δουλειά μου.

Παιχνίδια είναι, γίνονται και μετά ξεχνιούνται…

Πράγματι, αυτά τα παιχνίδια πια γίνονται και μετά ξεχνιούνται. Εμένα με θλίβει όλο αυτό το διακαώς να θέλεις με κάποιον τρόπο να βγεις προς τα έξω, να προβληθείς και ξαφνικά όλο αυτό να σου γυρνάει μπούμερανγκ, αρνητικά. Κι αυτό λειτουργεί ευνουχιστικά για κάποιον άνθρωπο που εκτίθεται. Αυτή τη στιγμή έτσι νιώθω, μπορεί αύριο να μου κάνουν πρόταση και να πω «ναι, πάω».