«Δεν είμαι νάρκισσος, έχω κάνει αποτρίχωση με κερί μια φορά…»

Δημήτρης Δράκος

«Με φλερτάρουν άντρες από τα social media. Μου έχουν αναφέρει μέχρι και χρήματα να μου δώσουν. Είναι πολύ χυδαίο! Μετά την τηλεοπτική μου προβολή τα μηνύματα αυτά αυξήθηκαν»!

Ο τηλεοπτικός pastry chef, Δημήτρης Δράκος, απάντησε στις ερωτήσεις του Λάζου Μαντικού στον ΑΡΤ FM…

Ποιο δημοσίευμα τον είχε στεναχωρήσει: «Είχε τύχη να κάνω μια φωτογράφιση εσωρούχων και είχα ανεβάσει μια backstage φωτογραφία στο Facebook. Και την είχε πάρει ένας γνωστός δημοσιογράφος του χώρου, ο οποίος έχει την ιδιότητα να κράζει. Και ότι ήμουν στο σπίτι μου και έβγαλα φωτογραφία με το εσώρουχο μου για να δειχθώ. Είμαι άνθρωπος που δεν κρατάω κακίες».

Δημήτρης Δράκος

Αν προσέχει την εμφάνιση του: «Δεν είμαι νάρκισσος. Δεν φτάνω στα ουράνια την εμφάνιση μου. Προσέχω να έχω ένα υγιές σώμα. Είμαι αυστηρός πολύ με τον εαυτό μου. Φτιάχνω γλυκά αλλά δεν τα δοκιμάζω! Είμαι 29 ετών. Είμαι ταπεράκιας»!

Αν έχει κάνει αισθητική επέμβαση ποτέ: «Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση ποτέ πάνω μου. Έχω κάνει αποτρίχωση με κερί μια φορά ! Δεν έχω κάνει ούτε λέιζερ»

Αν τον έχουν φλερτάρει άντρες: «Με φλερτάρουν άντρες από τα social media. Γίνεται πολύ ενοχλητικό. Υπάρχει ωμή χυδαιότητα και κάποιες στιγμές καταντάει κουραστικό ! Μου έχουν αναφέρει μέχρι και χρήματα να μου δώσουν. Είναι πολύ χυδαίο! Μετά την τηλεοπτική μου προβολή τα μηνύματα αυτά αυξήθηκαν»!

Αν χρειάστηκε ποτέ να εγκαταλείψει την τηλεόραση για κάποιο λόγο: «Εγκατέλειψα τηλεοπτικό στούντιο γιατί το κανάλι δεν με πλήρωνε. Με χρησιμοποιούσε για να καλύπτει τηλεοπτικό χρόνο, αλλά δεν με πλήρωνε».

Δημήτρης Δράκος

Γιατί δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση: «Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση ακόμα από την τηλεόραση για αυτό δεν με βλέπετε τώρα κάπου τηλεοπτικά, αλλά πιστεύω θα μου γίνει στο μέλλον. Η εμφάνιση μου μαζί με τη δουλειά μου και το χόμπι μου βοήθησαν στην τηλεοπτική μου ενασχόληση. Με την Κατερίνα Καινούργιου περάσαμε δυο σεζόν μαζί, ήταν πολύ συνεργάσιμη και πολύ ευχάριστη. Πάντα αν με θέλει εγώ είμαι εδώ! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Κατερίνα και έχουμε ακόμα καλές σχέσεις. Άλλαξε όνομα το κανάλι και υπήρξε και μια ανανέωση στα πρόσωπα. Η χαμηλή τηλεθέαση του Splash δεν θεωρώ ότι με χαντάκωσε. Απλά ήταν καλοκαίρι και δεν έβλεπε ο κόσμος τηλεόραση».