«Δεν είχα πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη! Δεν θα μπορούσα να είμαι σε πάνελ εκπομπής»

Ελένη Μενεγάκη

Γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο ξεκαθαρίζει…

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Κολιδά. Η παίκτρια που ξεχώρισε στο πρώτο Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, ενώ απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση για να είναι στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Φανταζόσουν πριν δηλώσεις συμμετοχή στο «Survivor» ότι θα παρουσίαζες τώρα τη δική σου εκπομπή;

Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που ζει το παρόν και δεν κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια, δεν φανταζόμουν ότι θα παρουσίαζα εκπομπή. Δεν ονειρευόμουν καν να βγω στην τηλεόραση. Απλώς μετά το «Survivor» έκανα ένα ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής Pangolin Entertainment, όπου μου είπαν ότι κάτι ενδιαφέρον είδαν σε εμένα. Από την πλευρά μου, τους είπα ότι θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου μόνο σε κάτι που έχει σχέση με το ταξίδι, τη γυμναστική, τη φύση και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Κι εκεί που δεν το περίμενα, γιατί είχαν περάσει αρκετοί μήνες από τότε, μου είπαν ότι συμφώνησαν να γίνει το «It’ s your life» στον ΣΚΑΪ.

Τι λάθη εντόπισες όταν είδες το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής;

Σίγουρα στο πρώτο επεισόδιο ήμουν πολύ μαγκωμένη. Νομίζω ότι σε κάθε επεισόδιο εξελίσσομαι, ξεχνάω την παρουσία της κάμερας και είμαι περισσότερο ο εαυτός μου.

Την Ιλένια Ουίλιαμς, που είναι μαζί σου στην εκπομπή, τη γνώριζες από την τηλεόραση;

Την Ιλένια την είχα δει και την είχα ξεχωρίσει. Κάποιες φορές, που θέλουμε να ακούσουμε μουσική για να παίξουμε με τον γιο μου, παρακολουθούμε το Mad κι έτσι γνώρισα πολύ καλά ποια είναι και τι μπορεί να κάνει. Είναι ένα παιδί με ήθος, παιδεία και γνώσεις και χαίρομαι πάρα πολύ που δουλεύω μαζί της.

Υπάρχει δόση αλήθειας στις φήμες που ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να σου έκανε πρόταση για να είσαι στο πάνελ της εκπομπής της;

Οχι, δεν έφτασε κάτι τέτοιο σε εμένα. Δεν θα ήμουν αρνητική να συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και πάλι θα ήθελα να κάνω κάτι σαν κι αυτό που κάνω στο «It’ s your life». Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να είμαι στο πάνελ μιας εκπομπής και να σχολιάζω την επικαιρότητα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!