«Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τη Φουρέιρα, τουλάχιστον εγώ…»

Ελένη Φουρέιρα

«Ας είναι εκείνη πρώτο όνομα, δεν με νοιάζουν εμένα αυτά. Η κάθε Ελένη Φουρέιρα μπορεί να…».

Στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Στικούδη, που μίλησε μεταξύ άλλων για την Ελένη Φουρέιρα και την Κατερίνα Καινούργιου.

[dfp_ads id=236982]

Της Κατερίνας Καινούργιου  και της Ελένης Φουρέιρα τα κορμιά όχι; Σε ρωτάω για τις συγκεκριμένες, γιατί έχω την εντύπωση ότι υπήρξε μια κόντρα ανάμεσά σας.

Δεν θα ήθελα να κάνουμε κάποια αναφορά σ’ αυτά τα ονόματα. Προσωπικά, δεν μου αρέσει να ξεκατινιάζομαι ούτε να είμαι αγενής με τους ανθρώπους.

Με την Ελένη, όμως, είστε συνάδελφοι και μπορεί στο μέλλον να τύχει να δουλέψετε στο ίδιο μαγαζί.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Τουλάχιστον εγώ, η Ελένη δεν ξέρω. Αν με εκφράζει μια ιδέα, ευχαρίστως να συνεργαστώ μαζί της.

Κατερίνα Στικούδη

Και ποια θα είναι πρώτο όνομα στη μαρκίζα;

Ας είναι εκείνη πρώτο όνομα, δεν με νοιάζουν εμένα αυτά. Η κάθε Ελένη Φουρέιρα μπορεί να κάνει ότι θέλει και να ζητά για τη δική της επαγγελματική πορεία οτιδήποτε θεωρεί πραγματικά ότι της αξίζει.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θα πήγαινες καλεσμένη;

Ποτέ μη λες ποτέ. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι. Όλοι μπορούν να με κρίνουν ελεύθερα. Ας μου κάνει η Καινούργιου την πρόταση να πάω στην εκπομπή της και μπορεί να το δω διαφορετικά. Δεν είμαι αρνητική και απόλυτη σε τίποτα.