«Δεν απέρριψαν εμένα στις Άγριες Μέλισσες, απλά επέλεξαν κάποιον άλλον»

Άγριες Μέλισσες

"Είναι μέρος της δουλειάς μου. Το μυστικό είναι να μην το παίρνεις προσωπικά."

Η Γιούλικα Σκαφιδά παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και μίλησε για το γεγονός ότι αρχικά ήταν να πάρει τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες αλλά τελικά κατέληξε στην Μαρία Κίτσου.

«Είναι μέρος της δουλειάς μου. Το μυστικό είναι να μην το παίρνεις προσωπικά. Γιατί δεν απορρίπτουν εμένα, απλά επιλέγουν κάποιον άλλον. Είναι στην φύση της δουλειάς και το έμαθα από πολύ μικρή. Και ευτυχώς δεν με έχουν απορρίψει επειδή δεν είμαι καλή συνεργάτης αλλά επειδή δεν ταίριαζα στο όραμα του σκηνοθέτη. Για τις Μέλισσες δε νομίζω ότι υπήρχε καλύτερη επιλογή από την Μαρία. Είναι κάτι μοναδικό που έχει κάνει.

Και γενικά δεν έχω παράπονο. Έχω προτάσεις. Γιατί δεν κάνεις για κάποιον, θα κάνεις για κάποιον άλλον. Μόνο μια φορά είχα στενοχωρηθεί σε μία ταινία που είχα φτάσει στο τελικό κάστινγκ. Αλλά μου πήγαν καλά τα πράγματα και γρήγορα μου ήρθαν οι ρόλοι. Αν έχω κάνει κάτι που έχω μετανιώσει; Ναι, έκανα μια δουλειά με οικονομικά κριτήρια κι όχι καλλιτεχνικά, δεν άκουσα το ένστικτό μου, το πρόδωσα και στο τέλος με φέσωσαν κι από πάνω. Ευτυχώς δεν τη θυμάται κανείς.»